Hop Into My Boots?

Hop Into My Boots, mikä se on?”, saattaa joku kysyä

Tervetuloa Hop Into My Boots-blogiin! Pieni esittely on ehkä paikallaan missä nyt oikeastaan oletkaan ja ketkä tätä blogia kirjoittavat.

Idea yhteisen sometilin perustamisesta syntyi syksyllä 2018 Ylläksen hirsimökissä, ollessamme ensimmäisellä yhteisellä lomareissulla. Olimme ottaneet töistä lainakäyttöön DJI:n kuvauskopterin, jota halusimme kokeilla Lapin tunturimaisemissa. Jo parin päivän kuvaussession jälkeen syntyi idea yhteisestä Instagram-tilistä, jonne voisimme lisäillä yhteisiä muistoja kuva- ja videomuodossa. Saman reissun yhteydessä tuli myös into kokeilla videokuvausta ja editointia, joten teimme myös yhteisen Youtube-kanavan, jonne julkaisimme myöhemmin kyseisestä matkasta myös ensimmäisen videokoosteen.

Perustimme alunperin blogin päiväkirjaksi, saatuamme tietää että meitä odottaa työpaikka Thaimaan Koh Samuilla. Päiväkirja on kuitenkin ajansaatossa muuttunut vähän kattavammaksi ja monipuolisemmaksi, mutta sen pohjimmainen ajatus on kuitenkin edelleen kertoa lukijoillemme millaista elämä ulkomailla on.

Ensimmäinen postaus selvittää hyvin mistä kaikki sai alkunsa.

Ylläksen Yöpuu ja sen maisemakeinu.

Keitä olemme?

Blogin takaa löytyvät Hanne ja Markus, reilu kolmekymppinen pariskunta, joka päätti repäistä itsensä irti tutusta ja turvallisesta Suomesta ja etsiä vaihtelua elämäänsä ulkomailta. Se kaivattu vaihtelu löytyikin Thaimaan auringon alta, jonne muutimme vuoden 2019 heinäkuussa. Poistuimme Thaimaasta kuitenkin vuoden 2020 lokakuussa palaten Eurooppaan, suoraan keskelle koronapandemiaa.

Blogimme on kirjoitettu vegaanisin silmin, sillä meistä Hanne on täysin vegaani. Tästä syystä olemme esimerkiksi kirjoittaneet Koh Samuin vegaanille sopivista ravintoloista, mutta olemme tehneet vastaavia Bangkokin, Berliinin ja Hong Kongin ravintolasuosituksista.

Kuinka me sitten tapasimme ja päädyimme yhteen? Siitä kertoo ystävänpäiväspesiaalipostauksemme!

Löydät meidät molemmat Instagramista nimimerkeillä hansuk87 ja sir_castle. Yhteisen Instagram-tilimme löydät nimerkillä hopintomyboots. Hyppää siis mukaan saappaisimme seuraamaan arjen kiemuroita uudella mantereella :)

Lue myös: Työskentely bloggaajan kanssa?