Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto ja sen hinta

Home / Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto ja sen hinta

Tarvitsetko kotisivullesi yritysblogin kirjoittajaa, joka ymmärtää hakukoneoptimoinnin (SEO) salat? Kuinka saada yrityksellesi lisää näkyvyyttä, joka taas tuo myyntiä ja menestystä? Olet oikeassa paikassa, sillä hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on yksi niistä asioista, jonka me osaamme! Ja koska olemme freelancereita, on hintakin varsin kilpailukykyinen.

Kun asiakas haluaa itselleen jotakin tuotetta tai palvelua, ei hän nykypäivänä kaiva puhelinluetteloa esiin, vaan hakee haluamansa asian suoraan Googlen tai Bingin hakupalveluista. Siksi onkin tärkeää, että myös sinun yrityksesi on löydettävissä, jotta palveluitasi tai tuotteittasi ostetaan. Sinulla on jo varmasti hienot ja modernit nettisivut kaikkine herkkuineen, mutta aina se ei riitä, sillä tarvitaan myös sisältöä. Tarvitaan hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa (eng. SEO / content writing) ja tässä me tulemme apuusi!

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on tärkeä yrityksen löydettävyyden kannalta.
Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on tärkeä yrityksen löydettävyyden kannalta.

Ulkoista yritysblogin ylläpito – Osaava sisällöntuottaja säästää aikaa ja parantaa näkyvyyttä

Yritysblogin kirjoittaminen ja ylläpito on tärkeää jokaiselle yritykselle, sillä se on erinomainen keino saada verkkosivuille uutta ja päivittyvää sisältöä, joka taas houkuttelee uusia asiakkaita. Tasaisesti päivittyvällä sisällöllä saat myös verkkosivuillesi parempaa näkyvyyttä uusien avainsanojen ja avaramman sisällön myötä. Koska sisältö myös jää sivulle, on se pidemmällä aikavälillä huomattavasti tehokkaampi keino ajaa sivustolle potentiaalisia asiakkaita, kuin hetken näkyvyys esimerkiksi Facebook-mainonnassa tai GoogleAdseissa. Siksi jokaisen yrittäjän tulisi lisätä verkkosivuilleen päivittyvä ja hyvä yritysblogi, jonne luodaan laadukasta ja oikein hakukoneoptimoitua sisältöä.

Hyvä yritysblogi vaatii kuitenkin enemmän, kuin pelkän kirjoittajan. Yrittäjällä ei välttämättä itsellään ole aikaa, kiinnostusta tai osaamista ruveta pyörittämään työnteon ohessa blogeja tai paneutumaan artikkeleiden kirjoittamiseen. Ja vaikka sujuva kirjoitus sujuukin, niin mites se hakukoneoptimointi? Juuri tämän takia sisällöntuotanto on syytä ulkoistaa, jotta voit keskittyä itse palveluidesi tarjoamiseen tai tuotteidesi myyntiin. Sinun ei myöskään tarvitse palkata yritykseesi uusia ja vakituisia työntekijöitä, sillä freelancerit ovat käytettävissä juuri silloin kun heitä tarvitaan. Osaava sisällöntuottaja freelancer-sopimuksella on kustannustehokas ja joustava apu yrityksesi vaihteleviin tarpeisiin.

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto ja kaupalliset yhteistyöt

Tarjoamme hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa artikkeleiden ja blogipostausten muodossa, joten yritysblogisi ylläpito onnistuu meiltä varsin luontevasti. Oli sivut rakennettu sitten Wixin tai WordPressin (tai jonkun muun) avulla, pystymme hoitamaan kaiken työn itse ja omatoimisesti. Sinun ei siis tarvitse käyttää aikaa artikkeleiden muotoiluun tai ristiinlinkittämiseen, vaan me voimme hoitaa asian puolestasi. Lisäämme myös tarvittaessa kuvat artikkelin yhteyteen, sillä myös kuvat tulee optimoida hakukoneita ajatellen oikein. Ei riitä että kuvat vain lätkitään blogipostauksen yhteyteen, vaan niissä pitää huomioida muutama seikka, joihin Googlen hakubotit osaavat napata kiinni.

PS: Kirjoittamiamme artikkeleita löydät esimerkiksi täältä ja täältä.

Yritysblogien lisäksi pystymme vaikka käymään läpi koko yrityksesi kotisivut, sen verkkokaupan tuotteet ja kaiken sivulle syötetyn sisällön, korostaen sen näkyvyyttä muokkaamalla olemassaolevaa sisältöä hakukoneoptimoinnin kannalta parhaaksi mahdolliseksi. Edellämainittujen lisäksi olemme aina kiinnostuneita kaupallisista yhteistöistä, jotka teemme aina täydellä panostuksella, keskittyen niin kuviin, teksteihin, kuin kokonaiskuvaankin. Teemme myös parhaamme sen eteen, että ne näkyvät ja löytyvät ja alla onkin hieman esimerkkejä aiheesta.

Lue lisää: Kaupalliset yhteistyöt

Mikäli haluat nähdä konkreettista todistetta mitä osaamme, kirjoita Googlen hakukoneeseen esimerkiksi “Fjällräven Kånken kokemuksia” tai “WordPress trendit“.

hakukoneoptimointi seo 3
Yritysblogin kirjoittaminen on tärkeää, mutta niin on myös sen näkyvyys. Tässä esimerkki tekemästämme kaupallisesta yhteistyöstä.

Hakukoneoptimoidun sisällöntuotannon hinta

Hinta 500-1000-sanaisesta artikkelista 270 euroa + alv24%. Voimme laskuttaa yritystäsi KassaVirtanen -laskutuspalvelulla.

Syötämme halutut hakusanat kirjoittamaamme tekstiin, hoidamme tarvittavat linkitykset ulos- sekä sisäänpäin ja liitämme halutut kuvat aiheen yhteyteen. Jos haluat sivustollesi täyden SEO-läpikäynnin, hinnoittelu riippuu työn laajuudesta ja voimme räätälöidä tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan paketin. SEO-läpikäynnin hinnoittelu alkaen 150 euroa + alv24%. Kaupallisen yhteistyön hinta riippuu aina työn määrästä ja laajuudesta. Otathan siis yhteyttä rohkeasti meihin, jos sinulla on mielessä ehdotuksia mahdollisesta yhteistyöstä!

Mikä tärkeintä; maksat vain tehdystä työstä.

Yritysblogi
Yritysblogi on tärkeä ja helppo keino pitää yritys ajantasalla ja näkyvillä myös SEO:n kannalta

Yhteydenotto

Meidät tavoittaa joko sähköpostilla hopintomyboots@gmail.com tai yksityisviestillä sosiaalisen median kautta. Instagramista löydymme nimellä @hopintomyboots, kuten myös Facebookista.

Lataa graafinen sisällöntuotanto-esittely tästä linkistä.

Referenssit:

Haastattelut meistä:

Hop Into My Boots tarjoaa yrityksille hakukoneoptimointia (SEO) ja sisällöntuotantoa monessa eri muodossa.
Hop Into My Boots tarjoaa yrityksille hakukoneoptimointia (SEO) ja sisällöntuotantoa monessa eri muodossa.