Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto ja sen hinta

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on löydettävyyden kannalta avain onneen!

Oletko miettinyt miten saisit lisää asiakkaita yrityksellesi tai miten yrityksesi näkyvyyttä voitaisiin nostaa? Kun asiakas haluaa itselleen jotakin tuotetta tai palvelua, ei hän enää vuonna 2020 kaiva puhelinluetteloa esiin, vaan hakee haluamansa asian suoraan Googlen hakupalvelusta. Siksi onkin tärkeää, että myös sinun yrityksesi on löydettävissä, jotta palveluitasi ja tuotteittasi ostetaan. Sinulla on jo varmasti hienot ja ehkä jopa uudet nettisivut, mutta aina se ei riitä. Tarvitaan myös sisältöä. Tarvitaan hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa (eng. SEO / content writing) ja tässä me tulemme apuusi!

Hop Into My Boots tarjoaa yrityksille hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa monessa eri muodossa.
Hop Into My Boots tarjoaa yrityksille hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa monessa eri muodossa.

Luotettava ja osaava sisällöntuottaja säästää aikaa ja tuo näkyvyyttä

Yritysblogin ylläpitäminen on tärkeää jokaiselle yritykselle, sillä se on täydellinen keino saada verkkosivuille uutta sisältöä. Tasaisesti päivittyvällä sisällöllä saat myös verkkosivuillesi parempaa näkyvyyttä uusien avainsanojen ja avaramman sisällön myötä. Koska sisältö myös jää sivulle, on se pidemmällä aikavälillä huomattavasti tehokkaampi keino ajaa sivustolle potentiaalisia asiakkaita, kuin hetken näkyvyys esimerkiksi Facebook-mainonnassa tai GoogleAdseissa. Siksi jokaisen yrittäjän tulisi lisätä verkkosivuilleen päivittyvä yritysblogi, jonne luodaan laadukasta ja oikein hakukoneoptimoitua sisältöä.

Yrittäjällä ei välttämättä itsellään ole aikaa ruveta pyörittämään työnteon ohessa blogeja tai paneutumaan artikkeleiden kirjoittamiseen. Ja vaikka sujuva kirjoitus sujuukin, sujuuko hakukoneoptimointi? Juuri tämän takia sisällöntuotanto on syytä ulkoistaa, jotta voit keskittyä itse palveluidesi tarjoamiseen tai tuotteidesi myyntiin. Sinun ei myöskään tarvitse palkata yritykseesi uusia työntekijöitä, koska freelancerit sisällöntuotannossa ovat helppo tapa pitää yrityksen verkkosivut elossa ja pinnalla!

Lue myös: Kaupalliset yhteistyöt

Hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa ja kaupallista yhteistyötä

Tarjoamme WordPress-pohjaista hakukoneoptimointia yrityksille, sekä hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa niin erilaisten artikkeleiden, kuin blogipostaustenkin muodossa. WordPressin avulla pystymme tarvittaessa hoitamaan kaiken työn itse ja omatoimisesti, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa artikkeleiden muotoiluun tai linkittämiseen. Lisäämme myös tarvittaessa kuvat artikkelin yhteyteen, sillä myös kuvat tulee optimoida hakukoneita ajatellen oikein.

Yritysblogin ja artikkeleiden kirjoittamisen lisäksi voimme myös ylläpitää yrityksesi somekanavia ja tuottaa niihin sisältöä. Tarvittaessa käymme läpi koko yrityksesi verkkosivun, verkkokaupan tuotteet ja kaiken sisällön, korostaen sen näkyvyyttä muokkaamalla olemassa olevaa sisältöä hakukoneoptimoinnin kannalta parhaaksi mahdolliseksi.

Laadukas sisällöntuotanto on keino löytyä Googlesta ja erottua kilpailijoista.
Laadukas sisällöntuotanto on keino löytyä Googlesta ja erottua kilpailijoista.

Sisällöntuotannon hinta

Hinta 500-1000-sanaisesta artikkelista 310 euroa, sisältäen alv24%. Mikäli tarvitset enemmän kuin yhden artikkelin, kuten esimerkiksi joka kuukausi lisätyn yritysblogiartikkelin jatkuvalla yhteistyösopimukselle, voimme tehdä sopivankokoisen tarjouksen aiheesta.

Sisällöntuotantotyö sisältää haluttujen hakusanojen syöttämisen itse tekstiin, tarvittavat linkitykset ulos- sekä sisäänpäin ja kuvien liittämisen aiheen yhteyteen. Täydellisen SEO-palvelun tai sosiaalisen median palveluiden hinnasto on tapauskohtaista ja hinta riippuu työn laajuudesta.

Ja muista; maksat vain tehdystä työstä.

Yhteydenotto

Meidät tavoittaa joko sähköpostilla hopintomyboots@gmail.com tai yksityisviestillä sosiaalisen median kautta. Instagramista löydymme nimellä @hopintomyboots, kuten myös Facebookista.

Lataa graafinen sisällöntuotanto-esittely tästä linkistä.

Referenssit:

Haastattelut meistä

Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on tärkeää jokaisessa yritysblogissa, jollainen jokaisella yrityksellä tulisi myös olla.
Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto on tärkeää jokaisessa yritysblogissa, jollainen jokaisella yrityksellä tulisi myös olla.