Kurkistus meidän kotiin

Kurkistus meidän kotiin: Olohuone ja samalla pieni ruokailutila. Onneksi löytyi pinnatuolit, jotka sopivat kivasti tähän kämppään.

Vielä ei ole ihan helmikuun kirppislöytö-postauksen vuoro, mutta kirjoitetaan nyt kuitenkin mitä olemme asunnossa saaneet aikaiseksi ja millaisia aarteita olemme löytäneet. Samalla pieni kurkistus meidän kotiin, jotta tiedätte tekin minkälaisten seinien sisällä tätä kirjoitamme. Samalla loppuun vielä pieni “do it yourself”-osio, kun muokkasimme hieman sohvapöytäämme uuteen uskoon.

Meidän koti, meidän tyyliin. Ainakin melkein

Varmaankin kuvien perusteella huomaa, kuka tätä torppaa oikeastaan sisustaakaan. Markus totesi jo aikoja sitten, että hän ei puutu sisustamiseen kuin maksumiehenä, joten Hanne on nyt päässyt tutkimaan nettiä ihan itsekseen ja todenteolla, löytääkseen asuntoomme meidän näköisiä huonekaluja ja värejä. Koriste-esineitä meillä ei vielä juurikaan ole, sillä emme ole sopivia löytäneet. Kirppiksiltä kun löytyy vain jotain kukkopilliä ja lasilintuja. Ja me olemme omasta mielestämme 30 vuotta liian nuoria sellaisille sisustuselementeille.

Asunto kaipaa myös huomattavasti lisää viherkasveja ja tauluja, koska nyt seinät ovat vähän turhan tyhjiä ja siksi myös tylsiä. Asunnossa oli valmiiksi yksi taulu, mutta koska kissat, niin sehän piti ottaa alas. Kiinnostus siinä roikkumiseen kun tuntui olevan liiankin kova, joten laitoimme sen vaatekomeroon talteen. Plus ettei se oikein muutenkaan sopinut meidän tyyliin.

Meillä on kyllä omia tauluja Hannen ottamista valokuvista, mutta emme ole vielä saaneet aikaiseksi ostettua siimaa tai narua, jotta saisimme ne seinillekin asti.

On tämä huomattavasti enemmän meidän näköinen, verrattuna vaikka yhteenkään asuntoon Thaimaassa joissa majailimme. Varsinkin näin jälkikäteen katsottuna Koh Samuilla ollut viiden makuuhuoneen omakotitalo oli aivan hirveä.

TV-taso ja TV itsessään vaatii vielä uudistusta, samoin myös verhot.
TV-taso ja TV itsessään vaatii vielä uudistusta, samoin myös verhot.
Makuuhuone, jossa taikoja tapahtuu.
Makuuhuone, jossa taikoja tapahtuu.
Keittiömme nykyisessä muodossaan.
Keittiömme nykyisessä muodossaan.
Eriväriset pinnatuolit tuovat kivaa kontrastia. Samoin kun Jyskista löytyneet istuinalustat.
Eriväriset pinnatuolit tuovat kivaa kontrastia. Samoin kun Jyskista löytyneet istuinalustat.
Kurkistus meidän kotiin: Olohuone ja samalla pieni ruokailutila. Onneksi löytyi pinnatuolit, jotka sopivat kivasti tähän kämppään.
Kurkistus meidän kotiin: Olohuone ja samalla pieni ruokailutila. Onneksi löytyi pinnatuolit, jotka sopivat kivasti tähän kämppään.

Asko BERGEN-sohvapöydän tuunaus

Löysimme Tori.fistä varsin edullisen ja hyväkuntoisen sohvapöydän, jonka kävimme Porvoosta asti hakemassa. Maksoimme tästä huikeat 25 euroa ja nyt vasta tätä postausta kirjoittaessa tajusimmekin että kyseessä on melkein 200 euron arvoinen pöytä. Ja mitä me teimme? Paransimme sitä, tietysti!

Pöytä oli siis alunperin täysin valkoinen, mutta Hanne oli nähnyt jo pitkään netissä pyöriviä vinkkejä, kuinka muokata huonekaluja kontaktimuovilla. Siispä lähdimme Prismaan ja ostimme sieltä marmorikuvioista kontaktimuovia, joka on nimenomaan huonekaluihin tarkoitettua. Kaikessa yksinkertaisuudessaan homma meni niin, että rullasimme kontaktimuovin kahdessa osassa pöytälevyn päälle ja leikkasimme sen mattoveitsellä kirurgintarkasti sopivan kokoiseksi niin, ettei muovi tule pöytälevyn reunojen yli. Lopuksi sitten paineltiin ilmakuplat pois käyttäen nuppineulaa sekä luottokorttia. Ja tadaa, näin saimme pöytään uutta ilmettä! Ja jos jossakin vaiheessa haluamme sen takaisin valkoiseksi tai vaikka vaihtaa kuviota, senkus revimme kontaktimuovin pois ja asennamme tilalle uuden.

Kaikenkaikkiaan pöydälle tuli nyt hintaa 35 euroa. Pöytä 25 euroa, kontaktimuovi 8 euroa ja mattoveitsi kaksi euroa. Ei huono.

Bergen-sohvapöytä uudella marmoripinnoitetulla kuosilla.
Bergen-sohvapöytä uudella marmoripinnoitetulla kuosilla.

Oletko tehnyt “Tee-se-itse”-projekteja ja jos, millaisia?

Muistathan myös, että NORDIQ Nutritionilla on menossa ystävänpäiväale aina 14.2. saakka, jossa kaikki lisäravinteet -25% alennuksessa! Kannattaakin käydä nyt tilaamassa D-vitamiinitäydennykset kaappiin!

 

Kommentoi