Sisustussunnuntai ja viimeisimmät kuulumiset

Sisustussunnuntai kouvolassa

Kolme viikkoa on nyt kulunut siitä, kun Suomeen saavuimme. Aika on mennyt yllättävänkin nopeasti, vaikka emme ole tehneet hirveämmin mitään. Tai siltä se tuntuu, vaikka loppupeleissä melkeinpä joka päivälle onkin ollut yksi asia hoidettavana. Ja sellaisena toki asiat kannattaisikin pitää; hoitaa vain yksi asia päivässä.

Vaikka tässä työttöminä ja toimettomina molemmat istutaankin, olemme silti olleet paljon “tien päällä” ja menossa milloin minnekin. Yhtenä päivänä ollaan ajeltu Kotkaan tuoleja hakemaan ja toisena päivänä Porvooseen pöytää noutamaan. Välissä käyty jopa moikkailemassa vanhoja kavereita tai oltu vuorostaan itse emäntinä ja isäntinä, kun vieraita on käynyt meilläkin. Mikä sinänsä onkin harvinaista, aiemmin kun meillä ei ole koskaan käynyt ketään. Nyt kun itseasiassa mietimme, seurustelusuhteemme aikana meillä ei ole koskaan käynyt KUKAAN vieraana, ihan vain juttelemassa ja viettämässä aikaa. Suomessa asuessa siis, Thaimaassa asuessa kävi kerran. Muuten me olemme aina olleet ne, jotka käyvät jossakin. Siihen ehkä nyt on syynä se, että meillä on aikaa. Muilla kun on lapsia, töitä ja ties mitä kissanristiäisiä.

Kylmää on, mutta ainakin on lunta.
Kylmää on, mutta ainakin on lunta.

Sisustussunnuntai

Tämän sunnuntain kunniaksi päätimme sitten pyöräyttää meidän olohuoneen päälaelleen ja vaihtaa huonekalujen järjestystä. Nyt kun noita huonekaluja on muutenkin tullut vähän enemmän, kiitos torilöytöjen, niin asunto alkaa näyttääkin jo edes hieman “meiltä”. Ei tarpeeksi, mutta vähän enemmän koko ajan.

Vaihdoimme siis ruokapöydän ja sohvan paikkoja keskenään ja käänsimme sohvan toisinpäin niin, ettei se enää jaa olohuonetta kahtia. Myös Markuksen pöytätietokone siirrettiin toiselta seinältä toiselle puolelle. Tämä tosin vaati pianon siirtämistä pois tieltä, joka olikin pienimuotoinen urakka. Tuommoinen vanha, 1970-luvulta peräisin oleva rötiskö nimittäin painaa aika paljon. Meillehän tuo on muutenkin aivan turha, sillä meistä ei kumpikaan osaa tai halua pianoa soittaa, joten nyt se toimii vain tavaroiden säilytyshyllynä. Ja aika rumana sellaisena. Mutta minkäs teet, ei sitä myydäkään voi kun ei ole meidän. Emmekä me tähän asuntoon kuitenkaan kovin pitkäksi aikaa suunnittele jäävämme, joten olkoon nyt sitten tuossa nurkassa.

Lue myös: Arkea Kouvostoliitossa ja tammikuun kirppislöydöt

Tutustuimme äskettäin myös uuteen kauppaketjuun Suomessa, nimittäin Rustaan. Sieltähän löytyy vaikka mitä pikkukivaa ja varsin edullisesti, kyseessä kun on jonkinlainen sisustus- ja kotitaloustarvikkeiden Clas Ohlson. Olemmekin ostaneet nyt sieltä mattoja, sisustustyynyjä ja uudet aterimet. Eivät nyt ehkä ihan markkinoiden laadukkaimpia tuotteita, mutta kelpaavat tähän hätään. Ainiin ja Hanne löysi sieltä myös kahvakuulan, jonka avulla hän nyt pudottelee pois Thaimaasta keränneitä liikakilojaan. Ei siellä Thaimaassa sitten ollutkaan “niin terveellistä ruokaa ja tuoreita hedelmiä”, joista olimme luoneet jonkinlaisen kieroutuneen mielikuvan.

Tämä nyt oli tämmöinen Sisustussunnuntai-kuulumispostaus tällä kertaa. Ajatuksenvirtaa, ilman sen kummempaa sisältöä. Jos alkaisimme tubettajiksi tällä samalla sisällöllä, saisimmekohan paljonkin katsojia? Varmaan kolme; Markuksen äiti ja me itse.

Muistahan käydä tutustumassa NORDIQ Nutrition-postaukseen, sillä heillä alkaa huomenna 8.päivä ystävänpäiväale!

 

 

Kommentoi