Arkea Kouvostoliitossa ja tammikuun kirppislöydöt

Tammikuun kirppislöydöt, mitä tarttui mukaan?

Elossa ollaan edelleen, ei hätää! Puolitoista viikkoa taas näköjään vierähti ilman, että olemme postailleet tänne mitään. Instagramissa olemme sentään olleet vähän aktiivisempia, vaikka sielläkin toki voisi vähän enemmän sisältöä olla. Mutta sellaista se on työttömän arki Kouvostoliitossa; makaronilaatikkoa syödään ja Mersulla ajellaan. Auto kylläkin vain lainassa, eivät ne valtion tuet nyt niin isot ole. Itseasiassa emme ole vielä edes mitään saaneet, joten eläkkeesi on edelleen turvassa.

Olemme itseasiassa etsineet niin duunia, kuin huonekalujakin, sillä meillähän ei ollut kumpaakaan kun reilu viikko sitten Suomeen palattiin. Työtä ei ole vieläkään, mutta asuntomme ei onneksi ole aivan tyhjä, on meillä sentään sänky, ruokapöytä tuoleineen, sekä nojatuolit. Ja piano. Jokaisessa kerrostaloasunnossahan pitää olla piano, jolla saada naapurit raivon partaalle.

Tehtaat puskevat uusia pilviä taivaalle. Onneksi eivät ole sentään mustia.
Tehtaat puskevat uusia pilviä taivaalle. Onneksi eivät ole sentään mustia.

Huuto.net, Tori.fi ja kirppislöydöt

Koska meillä on aikaa, olemme tappaneet sitä selaamalla niin Toria, Huuto.nettiä, sekä Facebookin Marketplacea, josko löytäisimme vähän uudenlaista sisältöä asuntoomme. Pari kertaa olemme myös käyneet kiertämässä lähellä olevia kirpputoreja, josko niistä löytyisi muutakin kuin vanhoja Seiskoja tai kuparipannuja.

Päätimme jo aikaa sitten, että kun Suomeen palaamme, pyrimme ostamaan suurimman osan huonekaluista käytettynä, mikäli mahdollista. Aina kaiken ei tarvitse olla uutta, sillä ihmiset myyvät välillä todella hyväkuntoista, jopa uudenveroista, tavaraa varsin edullisin hinnoin. Miksi siis kantaa samaa roinaa ulos kaupasta, kun jollain toisella on sama tuote lojumassa omassa olohuoneessaan tyhjän panttina?

Ajattelimmekin kirjoittaa jatkossa myös postauksia, joissa kerromme minkälaista tavaraa erilaisilta kirppareilta olemme löytäneet, esimerkiksi kerran kuukaudessa. Niistä kun voi välillä löytää aikamoisia aarteita. Vinkkinä sen verran vielä, että jos liikut Haminan suunnalla ja tykkäät todella vanhoista huonekaluista ja antiikkisista koriste-esineistä, kannattaa ehdottomasti poiketa Haminan Kirppis & Antiikki-nimiseen putiikkiin. Täältä nimittäin löytyy vaikka ja mitä. Hinnat tosin ovat vähän tavallista korkeammat, mutta jos sata vuotta vanhan Neuvostoliitto-henkisen senkin omistaminen houkuttelee, niin ei muuta kun peräkärry mukaan ja ostoksille.

Mitäs kaikkea olemme sitten löytäneet? Pidetääs aiheesta pieni esittelykierros hintoineen.

TV-taso kympillä. Hieman kulumaa, eikä ehkä markkinoiden tyylikkäin mutta ajaa asiansa toistaiseksi. Annetaan jollekin, kun löydetään joskus sopivampi.
TV-taso kympillä. Hieman kulumaa, eikä ehkä markkinoiden tyylikkäin mutta ajaa asiansa toistaiseksi. Annetaan jollekin, kun löydetään joskus sopivampi.
Valkoisia pinnatuoleja kaksi kappaletta (yht. 25€), uudenveroinen Ikean FADO-valaisin kympillä. Karttapallolamppu löytyi vanhempien nurkista.
Valkoisia pinnatuoleja kaksi kappaletta (yht. 25€), uudenveroinen Ikean FADO-valaisin kympillä. Karttapallolamppu löytyi vanhempien nurkista.
Viisi juomalasia Kouvolan kirpputorilta neljällä eurolla.
Viisi juomalasia Kouvolan kirpputorilta neljällä eurolla.
Vanha japanilainen filmikamera, joka tietysti käyttää juuri sitä filmiä, jota ei enää valmisteta. Käyttö vaatii hieman kikkailua. Hinta 20 euroa.
Vanha japanilainen filmikamera, joka tietysti käyttää juuri sitä filmiä, jota ei enää valmisteta. Käyttö vaatii hieman kikkailua. Hinta 20 euroa.
Markus löysi sopivat Etniesin talvikengät viidellä eurolla. Ja ovatpa vielä uudenveroisessa kunnossakin.
Markus löysi sopivat Etniesin talvikengät viidellä eurolla. Ja ovatpa vielä uudenveroisessa kunnossakin.
Bonus; Mustikille ikioma villapaita että tarkenee Suomen pakkasissa. Thaimaalainen karva ei ole kovin paksua näihin keleihin, joten kyllä nyt kelpaa!
Bonus; Mustikille ikioma villapaita että tarkenee Suomen pakkasissa. Thaimaalainen karva ei ole kovin paksua näihin keleihin, joten kyllä nyt kelpaa!

Yllämainittujen lisäksi löytyi myös kannellinen uunivuoka viidellä eurolla. Kuvaa tästä nyt ei ole, koska on uunivuoka ja itseasiassa tällä hetkellä täynnä soijarouhe-makaronilaatikkoa.

Tässä meidän kuulumiset tällä kertaa. Hirveästi ei ole ihmeempää kerrottavaa kun täälläpäin Suomea tuo tekemisen puute on aika vahva. Salilla käyntiä olemme suunnitelleet, mutta se on vielä suunnitteluasteella. Eipä meillä ole mitään salivermeitäkään, joten ICanIWillin yhteydenottoa odotellessa…

Oletko itse kirppisihmisiä ja mikä on mehukkain aarre jonka olet löytänyt?

Seuraathan meitä jo Instagramissa?

Kommentoi