Helmi-maaliskuun kirppislöydöt

Vanhemmilta saatu maljakko, johon pampaheinät sopivat erinomaisesti.

Helmikuu vierähti ohi kuin itsestään ja loppuosan vietimme Hannen vanhemmilla putkiremontin takia. Siksi tämä kirppislöydöt-postaus tulee vasta nyt, mutta toisaalta pystyimmepähän samalla sisällyttämään samaan myös hieman maaliskuussa tehtyjä löytöjä. Mikäli missasit edellisen kirppislöydöt-postauksen, niin käyhän ihmeessä lukemassa sekin! Siitähän koko homma alkoi, kun palasimme maailmalta takaisin Suomeen ja aloimme etsimään huonekaluja ja irtaimistoa uuteen asuntoomme. Näin siinä käy kun myy ensin kaiken, ottaa pari vuotta vauhtia maailmalta ja palaa takaisin…

Kirppislöydöt ja Zadaa

Emme tähän postaukseen nyt ihan jokaista kippoa ja kuppia linkitä, koska ne nyt eivät kiinnosta ketään emmekä jaksa jokaisesta kuvaakaan ottaa. Mutta löytöjä on kyllä tullut tehtyä. Ihan kaikkea tähän nykyiseen asuntoon ei oikein viitsi hankkia, sillä parhaassa tapauksessa muutamme tästä pois jo kuukauden päästä ja sitten harmittaakin kun esimerkiksi tähän asuntoon ostetut verhot eivät sovikaan seuraavaan.

Tori.fin ja kirppisten lisäksi Hanne otti myös käyttöön Zadaa-nimisen sovelluksen, joka on käytettyjen vaatteiden ja asusteiden myyntipaikka. Yksityishenkilöt voivat siis myydä omia vaatteitaan, laukkujaan, kenkiään sun muuta tämän kautta hyvinkin helposti. Tuotteet ovat pääasiassa naisille suunnattuja, mutta kyllä siellä jotakin lastenvaatteitakin näytti olevan tarjolla.

Makuuhuone näyttää nyt huomattavasti vaaleammalta, kiitos Torista löytyneiden peittojen.
Makuuhuone näyttää nyt huomattavasti vaaleammalta, kiitos Torista löytyneiden peittojen.
Pieni taulu löytyi eurolla eräältä Tori-myyjältä, jolta ostimme samalla vähän muutakin. Patsaat ovat Hannen ostamia matkamuistoja.
Pieni taulu löytyi eurolla eräältä Tori-myyjältä, jolta ostimme samalla vähän muutakin. Patsaat ovat Hannen ostamia matkamuistoja.
Tämä leijonataulu haettiin samalla reissulla kuin aiemmin näkynyt pikkutaulukin. Hintaa neljä euroa.
Tämä leijonataulu haettiin samalla reissulla kuin aiemmin näkynyt pikkutaulukin. Hintaa neljä euroa.
Päiväpeitto, viltti ja tyynyt kaikki Torista. Yhteensä 40 euroa.
Päiväpeitto, viltti ja tyynyt kaikki Torista. Yhteensä 40 euroa.
Laukut Zadaasta, hintaa 12 euroa ja 19 euroa.
Laukut Zadaasta, hintaa 12 euroa ja 19 euroa.
Purkka-automaatti oli heti pakko lähteä hakemaan kun se tuli Torissa vastaan. Toimii siis kolikoilla, joten tämän avulla keräämme itsellemme hyvät rahat tupareissa! Tai sitten vain kiertää ylhäällä olevan pallon irti ja syö namit sisältä..
Purkka-automaatti oli heti pakko lähteä hakemaan kun se tuli Torissa vastaan. Toimii siis kolikoilla, joten tämän avulla keräämme itsellemme hyvät rahat tupareissa! Tai sitten vain kiertää ylhäällä olevan pallon irti ja syö namit sisältä..
Valto Kokon suunnittelema Harald-sarvi. Joku voisi sanoa että hyi helvetti.
Valto Kokon suunnittelema Harald-sarvi. Joku voisi sanoa että hyi helvetti.

Edellämainittujen lisäksi on löytynyt myös ilmanpuhdistin (joka on kolmen kissan talouteen pakollinen), leivänpaahdin, Kaj Blomqvistin signeeraama maljakko, sekä Markukselle uusi näppäimistö ja Xbox-ohjain.

Aika paljon saimme tavaraa mukaan ollessamme pari viikkoa Hannen vanhemmilla, kuten esimerkiksi makuuhuoneen kuvissa näkyvän seinäryijyn, sekä vaasin. Matkaan tarttui myös Hannen vanha Moccamaster-kahvinkeitin. Kyllä nyt kelpaa kahvia keitellä, kun ei tarvitse käyttää tuota asunnossa valmiiksi ollutta markettimallia.

Vielä kun löytyisi valkoinen Ikean Malm-lipasto kuudella laatikolla ja lasikannella, niin ai että! Nykyinen TV-taso lähtisi siinä tapauksessa vaikka Kymijoen pohjaan. Vaikka se ei kyllä taida kovin ekologista olla…

Kevättä rinnassa

Mitäs sinulle kuuluu? Miten siellä suunnalla on maaliskuu lähtenyt käyntiin? Täällä Kymenlaaksossa koettiin jo vilaus kevättäkin kun lämpömittari pyörähti muutaman asteen plussalla ja lumikin alkoi sulaa, mutta tänäänpä onkin sitten pyryttänyt taas taivaan täydeltä niin, että saa kaivaa autoa hangesta. Pikkuhiljaa sitä kuitenkin päästään kohti lämpimämpiä kelejä!

Käyhän ihmeessä tsekkailemassa Instagramista kuulumiset ja ota tili sitten seurantaan!

Kommentoi