Sisustusinspiraatiota hakemassa – millaiselta kotimme voisi näyttää?

Sisustusinspiraatiota hakemassa netistä

Tässä Hannen vanhemmilla istuessa olemme etsineet jonkinlaista sisustusinspiraatiota ja siitä syystä selailleet paljon sosiaalista mediaa sekä nettikirppiksiä ja tehnyt jonkinlaisia ostojakin, joista sitten vähän tarkemmin kun pääsemme omaan asuntoomme, joka tapahtuu siis joskus tulevana viikonloppuna. Päätimmekin tehdä nyt pienen postauksen aiheesta, jonne olemme koonneet hieman kuvia huonekaluista ja koristeista, jollaisia tulevaan kotiimme haluaisimme.

Kävimme myös pyörähtämässä ajankuluksi Vantaan Ikeassa, katsomassa vähän minkälaista tarjontaa siellä oikeastaan onkaan. Tällä kertaa ei kuitenkaan tarttunut paljoa muuta mukaan kuin muutamia astioita, koska mikäs ihmeen ekologisuusblogi tämä muuten on jos uutena kaiken ostamme. Siksi metsästämme kaikkea jostakin edes vähän halvemmalla, eli käytettynä. Jos vaan mahdollista.

Kaikki allaolevien kollaasien kuvat on koottu joko Ikean tai Elloksen verkkosivuilta.

Pyöreää peiliä, vaaleita ja rusehtavia värejä..
Pyöreää peiliä, vaaleita ja rusehtavia värejä..
Pampaheinää, puupöytää, Malm-lipastoa, pyöreää peiliä..
Pampaheinää, puupöytää, Malm-lipastoa, pyöreää peiliä..
Esimerkkejä millaisia esineitä ja huonekaluja etsimme kotiimme.
Esimerkkejä millaisia esineitä ja huonekaluja etsimme kotiimme.

Sisustusinspiraatiota Instagramista ja Pinterestistä

Kuten näet, sisustustyylimme (tai oikeastaan Hannen, koska Markuksen tyyli on niin simppeli että mustavalkoisessa asunnossa ei olisi juuri mitään) on hieman “boheemia” ja vaaleasävytteistä, ehkä jopa haaleaa ja oikeastaan “ruosteen oranssi” on eniten käytetty tehostesävy. Se mitä viimeisenä kaipaamme asuntoon, ovat kirkkaan keltaiset seinät ja punainen katto, kuten jossakin Huvikummussa. Tai pinkkivihreät seinät kuten Thaimaassa. Ei myöskään mitään räikeän punaisia muovituolihirvityksiä kiitos. Tämän takia esimerkiksi Sara Siepin “Semihima” tai Carla Schwolowin “Fridlaa” toimii hyvinä inspiraatioiden lähteinä.

Niin ja mikä tärkeintä tietysti; vielä kun löytäisi asunnon jota sisustaa. Nykyinen kun on muuten “ihan ok”, mutta on vain aivan väärässä kaupungissa.

Mitä mieltä itse olet kyseisestä tyylistä?

Maljakko porukoilta, pampaheinät Rustasta.
Maljakko porukoilta, pampaheinät Rustasta.

 

Kommentoi