Arvonta: Osallistu ja voit voittaa itsellesi kasvomaskin!

Home / Kaupalliset yhteistyöt / Arvonta: Osallistu ja voit voittaa itsellesi kasvomaskin!
Kun haluat laadukkaan kasvomaskin, valitse Mun Maski.

*Yhteistyössä Mun Maskin kanssa. Tuotteet saatu.

HUOM: Kilpailu on päättynyt. Arvomme voittajan 16.11. ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille kaikille osallistuneille!

Maailman tilanne on nykyään suoraansanottuna ihan perseestä, kiitos koronaviruksen ja sen tuomien erilaisten rajoitusten, määräysten ja suositusten. Monessa maassa näihin kuuluu myös maskipakko. Paitsi Suomessa, jossa ainoa mitä on saatu aikaan on maskisuositus. Meidän mielestä on kuitenkin ehdottoman tärkeää, että jokainen pukee kasvoilleen jonkinlaisen suojan, oli kyseessä sitten kertakäyttöinen nenä-suusuojain, pestävä kasvomaski tai vaikka vanha hikinen treenipaita. Vaaleansininen kirurginmaski kuitenkin saattaa monen mielestä näyttää vähintäänkin tylsältä ja tuntuakin epämiellyttävältä, varsinkin sadekuuron yllättäessä tai pitkäaikaiskäytöllä. Tähän on kuitenkin olemassa vaihtoehto.

Törmäsimme sattumalta Instagramissa pieneen suomalaisyritykseen nimeltään Mun Maski ja mielenkiinnolla otimme yhteyttä yrityksen omistajaan, Kristinaan. Koska haluamme tukea suomalaisia pienyrittäjiä, kysyimme voimmeko antaa hänelle hieman mainostusta, onhan hän kuitenkin tärkeällä asialla liikenteessä. Asiasta kiinnostuneen Kristina lähetti meille parit maskit vastineeksi tänne Wieniin, jotta näemme myös millaisia hänen myymänsä tuotteensa ovat käytännössä.

Kasvomaskeja löytyy Mun Maskista monenlaiseen tyyliin niin miehille, naisille, kuin lapsillekin!
Kasvomaskeja löytyy Mun Maskista monenlaiseen tyyliin niin miehille, naisille, kuin lapsillekin!

Huono kasvomaski vs Mun Maski

Kasvomaskien käyttö on ollut meille arkipäivää viime maaliskuusta saakka, kun Thaimaahan asetettiin maskipakko aina kodin ulkopuolella liikkuessa. Thaimaalaiset kasvomaskit ovat kuitenkin laadultaan aina joko hitti tai huti, useimmiten kuitenkin huti. Joko ne ovat liian pieniä tai paksuja tai hajoavat parin käytön jälkeen käsiin. Ulkonäöltäänkin ne ovat monesti mitä sattuu aina neliraitaisesta Abiboksesta Finaan. Ei tuo Markuksen feikki-Guccikaan oikein sovi muuhun tyyliin. Voihan maski olla kuitenkin myös asuste, siinä missä hattu tai kaulahuivikin.

Tästä syystä onkin hienoa että löytyy kotimainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita kasvosuojaimia monella erilaisella kuviolla. On yksiväristä ja moniväristä, maastokuvioista ja kukkakuvioista, vaaleaa ja tummaa. Tällä hetkellä Mun Maskin valikoimassa on yli 140 erilaista mallia niin naisille, miehille, kuin lapsillekin. Maskit ovat valmistettu joko Espanjassa tai Italiassa ja joihinkin malleihin kuuluu myös kaulanauha. Ja mikä parasta; maskit ovat konepestäviä! Ne voi siis laittaa huoletta 60 asteen pesuun ja käyttää uudelleen. Tarvittaessa maskeja voi myös keittää hetken aikaa, mikäli ei halua laittaa maskeja pesukoneeseen. Nämä ovat myös huomattavasti ekologisempi vaihtoehto kertakäyttöiselle suojukselle, joka heitetään maahan sen jälkeen kun tullaan bussista ulos.

Mun Maskin monissa kasvomaskeissa on myös kaulanauha.
Mun Maskin monissa kasvomaskeissa on myös kaulanauha.
Kolmikerroksinen kangas takaa hyvän suojan lisäksi myös erittäin miellyttävän käyttömukavuuden.
Kolmikerroksinen kangas takaa hyvän suojan lisäksi myös erittäin miellyttävän käyttömukavuuden.

Olemme päässeet testaamaan maskeja nyt viikon verran ja täytyykin sanoa että laatu näissä on huomattavasti parempi kuin yhdessäkään Thaimaasta ostetussa. Ne ovat 100% puuvillaa ja tuntuvatkin mukavan pehmeiltä kasvoilla. Kolmikerroksinen kangas hengittää hyvin ja ainakaan kummallakaan meistä ei pidempikään käyttö ole alkanut tuntumaan epämukavalta. Mun Maskin maskit ovat myös melko tilavia, eivätkä siis myöskään liimaudu naamaan kiinni hengittäessä. Kangas on myös varsin jämäkkää materiaalia ja pitää hyvin muotonsa peittäen myös nenän, eikä esimerkiksi lähde valumaan naamalta. Hanne tosin joutui vähän sitomaan korvan taakse meneviä naruja, sillä hänen päähänsä maskit olivat hieman reiluja. Markuksen läskipäähän sen sijaan nämä sopivat kuin nyrkki nenään.

Hintaa Mun Maskin maskeilla on noin kymmenen euroa per maski, mutta mikäli aiot ostaa useamman kerralla, kannattaa tutustua sivuston “alekoodit”-osioon, jossa on tarjolla erilaisia alekoodeja useamman kappaleen ostajalle. Kannattaa kuitenkin muistaa, että nämä ovat pestäviä ja siksi myös halvempi vaihtoehto pidemmällä aikavälillä mitattuna, kuin ne kertakäyttöiset rimpulat.

Mun Maskin kasvosuojaimet ovat mukavia ja näyttävät hyviltä. Ja niiden taakse voi piiloutua rumakin naama, kuten Markus tekee.
Mun Maskin kasvosuojaimet ovat mukavia ja näyttävät hyviltä. Maskien taakse on myös hyvä kätkeä ruma naama ja esittää ninjaa, kuten Markus on tehnyt kesästä saakka.

Voita itsellesi kasvomaski!

Mutta sitten ne sinua koskevat hyvät uutiset! Saimme mahdollisuuden arpoa yhden kasvosuojaimen lukijoidemme kesken. Voit valita heidän kaupastaan yhden vapaavalintaisen kasvosuojaimen ja Mun Maski lähettää sen sinulle. Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee vain kommentoida tähän postaukseen 15.11.2020 klo 23:59 mennessä miten korona näkyy arjessasi ja kaupungissa/maassa jossa asut? Muistathan kommentoidessa myös ilmoittaa sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa.

HUOM: Kilpailuun osallistuaksesi sinun tulee asua Euroopassa!

Kilpailun päätyttyä laitamme jälleen Onnenpyörän pyörimään ja julkaisemme voittajan etunimen Instagramissa ja Facebookissa ja otamme häneen yhteyttä henkilökohtaisesti. Onnea siis arvontaan!

Käy ihmeessä katsomassa myös Mun Maskin Instagram-sivut!

Kommentoi