Arvonta: Osallistu ja voit voittaa itsellesi kasvomaskin!

Kun haluat laadukkaan kasvomaskin, valitse Mun Maski.

*Yhteistyössä Mun Maskin kanssa. Tuotteet saatu.

HUOM: Kilpailu on päättynyt. Arvomme voittajan 16.11. ja ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille kaikille osallistuneille!

Maailman tilanne on nykyään suoraansanottuna ihan perseestä, kiitos koronaviruksen ja sen tuomien erilaisten rajoitusten, määräysten ja suositusten. Monessa maassa näihin kuuluu myös maskipakko. Paitsi Suomessa, jossa ainoa mitä on saatu aikaan on maskisuositus. Meidän mielestä on kuitenkin ehdottoman tärkeää, että jokainen pukee kasvoilleen jonkinlaisen suojan, oli kyseessä sitten kertakäyttöinen nenä-suusuojain, pestävä kasvomaski tai vaikka vanha hikinen treenipaita. Vaaleansininen kirurginmaski kuitenkin saattaa monen mielestä näyttää vähintäänkin tylsältä ja tuntuakin epämiellyttävältä, varsinkin sadekuuron yllättäessä tai pitkäaikaiskäytöllä. Tähän on kuitenkin olemassa vaihtoehto.

Törmäsimme sattumalta Instagramissa pieneen suomalaisyritykseen nimeltään Mun Maski ja mielenkiinnolla otimme yhteyttä yrityksen omistajaan, Kristinaan. Koska haluamme tukea suomalaisia pienyrittäjiä, kysyimme voimmeko antaa hänelle hieman mainostusta, onhan hän kuitenkin tärkeällä asialla liikenteessä. Asiasta kiinnostuneen Kristina lähetti meille parit maskit vastineeksi tänne Wieniin, jotta näemme myös millaisia hänen myymänsä tuotteensa ovat käytännössä.

Kasvomaskeja löytyy Mun Maskista monenlaiseen tyyliin niin miehille, naisille, kuin lapsillekin!
Kasvomaskeja löytyy Mun Maskista monenlaiseen tyyliin niin miehille, naisille, kuin lapsillekin!

Huono kasvomaski vs Mun Maski

Kasvomaskien käyttö on ollut meille arkipäivää viime maaliskuusta saakka, kun Thaimaahan asetettiin maskipakko aina kodin ulkopuolella liikkuessa. Thaimaalaiset kasvomaskit ovat kuitenkin laadultaan aina joko hitti tai huti, useimmiten kuitenkin huti. Joko ne ovat liian pieniä tai paksuja tai hajoavat parin käytön jälkeen käsiin. Ulkonäöltäänkin ne ovat monesti mitä sattuu aina neliraitaisesta Abiboksesta Finaan. Ei tuo Markuksen feikki-Guccikaan oikein sovi muuhun tyyliin. Voihan maski olla kuitenkin myös asuste, siinä missä hattu tai kaulahuivikin.

Tästä syystä onkin hienoa että löytyy kotimainen yritys, joka tarjoaa laadukkaita kasvosuojaimia monella erilaisella kuviolla. On yksiväristä ja moniväristä, maastokuvioista ja kukkakuvioista, vaaleaa ja tummaa. Tällä hetkellä Mun Maskin valikoimassa on yli 140 erilaista mallia niin naisille, miehille, kuin lapsillekin. Maskit ovat valmistettu joko Espanjassa tai Italiassa ja joihinkin malleihin kuuluu myös kaulanauha. Ja mikä parasta; maskit ovat konepestäviä! Ne voi siis laittaa huoletta 60 asteen pesuun ja käyttää uudelleen. Tarvittaessa maskeja voi myös keittää hetken aikaa, mikäli ei halua laittaa maskeja pesukoneeseen. Nämä ovat myös huomattavasti ekologisempi vaihtoehto kertakäyttöiselle suojukselle, joka heitetään maahan sen jälkeen kun tullaan bussista ulos.

Mun Maskin monissa kasvomaskeissa on myös kaulanauha.
Mun Maskin monissa kasvomaskeissa on myös kaulanauha.
Kolmikerroksinen kangas takaa hyvän suojan lisäksi myös erittäin miellyttävän käyttömukavuuden.
Kolmikerroksinen kangas takaa hyvän suojan lisäksi myös erittäin miellyttävän käyttömukavuuden.

Olemme päässeet testaamaan maskeja nyt viikon verran ja täytyykin sanoa että laatu näissä on huomattavasti parempi kuin yhdessäkään Thaimaasta ostetussa. Ne ovat 100% puuvillaa ja tuntuvatkin mukavan pehmeiltä kasvoilla. Kolmikerroksinen kangas hengittää hyvin ja ainakaan kummallakaan meistä ei pidempikään käyttö ole alkanut tuntumaan epämukavalta. Mun Maskin maskit ovat myös melko tilavia, eivätkä siis myöskään liimaudu naamaan kiinni hengittäessä. Kangas on myös varsin jämäkkää materiaalia ja pitää hyvin muotonsa peittäen myös nenän, eikä esimerkiksi lähde valumaan naamalta. Hanne tosin joutui vähän sitomaan korvan taakse meneviä naruja, sillä hänen päähänsä maskit olivat hieman reiluja. Markuksen läskipäähän sen sijaan nämä sopivat kuin nyrkki nenään.

Hintaa Mun Maskin maskeilla on noin kymmenen euroa per maski, mutta mikäli aiot ostaa useamman kerralla, kannattaa tutustua sivuston ”alekoodit”-osioon, jossa on tarjolla erilaisia alekoodeja useamman kappaleen ostajalle. Kannattaa kuitenkin muistaa, että nämä ovat pestäviä ja siksi myös halvempi vaihtoehto pidemmällä aikavälillä mitattuna, kuin ne kertakäyttöiset rimpulat.

Mun Maskin kasvosuojaimet ovat mukavia ja näyttävät hyviltä. Ja niiden taakse voi piiloutua rumakin naama, kuten Markus tekee.
Mun Maskin kasvosuojaimet ovat mukavia ja näyttävät hyviltä. Maskien taakse on myös hyvä kätkeä ruma naama ja esittää ninjaa, kuten Markus on tehnyt kesästä saakka.

Voita itsellesi kasvomaski!

Mutta sitten ne sinua koskevat hyvät uutiset! Saimme mahdollisuuden arpoa yhden kasvosuojaimen lukijoidemme kesken. Voit valita heidän kaupastaan yhden vapaavalintaisen kasvosuojaimen ja Mun Maski lähettää sen sinulle. Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee vain kommentoida tähän postaukseen 15.11.2020 klo 23:59 mennessä miten korona näkyy arjessasi ja kaupungissa/maassa jossa asut? Muistathan kommentoidessa myös ilmoittaa sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa.

HUOM: Kilpailuun osallistuaksesi sinun tulee asua Euroopassa!

Kilpailun päätyttyä laitamme jälleen Onnenpyörän pyörimään ja julkaisemme voittajan etunimen Instagramissa ja Facebookissa ja otamme häneen yhteyttä henkilökohtaisesti. Onnea siis arvontaan!

Käy ihmeessä katsomassa myös Mun Maskin Instagram-sivut!

55 thoughts on “Arvonta: Osallistu ja voit voittaa itsellesi kasvomaskin!

 1. Valitsen: Musta kangasmaski timanteilla jos voitan. Koronaa on meidän kaupungissa 18 löydöstä, maskeja käyttää ehkä puolet ihmisistä eli aika paljon, itse kätän kangas- tai kertakäyttömaskeja joka hetki kun menen pois kotoa jonnekin.

  Tykkää

 2. Tahdon osallistua arvontaan! Mikä tahansa maski käy. Minun kotikaupungissani korona näyttäytyy yhä lisääntyvinä maskeina, linja-autoissa kuljettajan takana olevalle penkille on istuminen kielletty, testtereissa ja elokuvissa yleisömäärä on rajoitettu ja seurueiden välissä on aina kaksi penkkiä. Terveyskeskuksen pihalla ondrive in-testauspaikka. Nämä nyt ainakin tulivat mieleen 😊

  Tykkää

 3. Musta olisi valintani ja korona näkyy julkisessa liikenteessä ja kaupossa jne että ihmisillä maskit sekä töissä niin että suurin osa etänä.

  Tykkää

 4. Mitenkö korona näkyy mun elämässä, noh, ainaaan ei ole tarvinnut lentolippuja ostella pitkään aikaan, ja sekös ärsyttää! Alkaa olla mitta aika täynnä… kotikaupungissa korona näkyy sillain, että maskeja käytetään aivan liian vähän! mun mielestä jokainen voisi sen maskun naamalleen laittaa, ei ole vaikeaa.

  Tykkää

  1. Joo kyllä tässä itselläkin on ollut vähän sellainen fiilis että milloinhan sitä voi oikeasti kunnolla johonkin reissuun lähteä. Toivotaan että mahdollisimman pian tämä tilanne helpottaisi! Ja olen kyllä samaa mieltä tuosta että maskipakkoa vaan kaikille! Onnea paljon arvontaan :)

   Tykkää

 5. Aika rankasti on karsittu sosiaalisesta elämästä ja se painaa mieltä matalaksi. Olisi kiva kokoontua, viettää illanistujaisia, kahvitella ja nähdä läheisiä. Maskit ovat lisääntyneet katukuvassa, mutta enemmänkin voisi olla.

  Tykkää

  1. No aivan varmasti! Olisi tässä kiva jos itsekin pääsisi näkemään jossain vaiheessa läheisiä Suomessa, kun ei ole yli vuoteen päässyt heitä näkemään. Mutta toivotaan että tilanne tästä pian muuttuu paremmaksi ja saataisiin taas maailmantilanne normaaliksi. Onnea arvontaan :)

   Tykkää

 6. Siinähän se eniten näkyy, että turha on haaveilla mun perinteisestä aurinkolatauksesta talven aikana. Yleensä siis aina marras-helmikuun välillä vietän n. kuukauden jossain kaukana, lämpimässä ja aurinkoisessa paikassa. Tänä talvena ei onnistu. 😦

  Tykkää

  1. No varmaan alkaa pikkuhiljaa se kuuluisa v-käyrä muutenkin nousemaan kun vielä tulee kunnon vesiloskamössöt ja siihen pakkaset ja tietää että seuraavan kerran näkee aurinkoa saati hiekkarantaa vasta joskus.. :/ Säästyypähän rahat. Ellei keksi muuta käyttöä.

   Tykkää

 7. Maskeja, turvavälejä, käsidesiä, tyhjinä nököttäviä teattereita, etätöitä, mobiilisovellusten käyttöä melkein missä tahansa – ”there is an app for that”. Ylihuomenna jysähtää päälle ainakin kuukauden lockdown eli ainoastaan koulut, supermarketit ja muut ”välttämättömät” paikat ovat auki.

  Tykkää

  1. Eli aika pitkälti siis samaa kun täälläkin.. :D Tosin tuo Wienissä oleva korona-appi tuntuu olevan vähän turha kun sillä on Googlen marketissakin vaan 100 000 latauskertaa :/ Imaisee vaan akun tyhjäksi. Siellä päästään nyt siis ”nauttimaan” samasta meiningistä kuin mikä täällä juuri alkoi. Toivottavasti ei kestä kauempaa.

   Tykkää

   1. Korona on lakkauttanut käytännössä kokonaan yritystoimintani, pikkuhiljaa elpymään päin. Tietysti se on vaikuttanut myös sosiaaliseen elämään, lähipiirin tapaamisiin ja tapahtumiin.

    Täällä Porvoossa korona näkyy onneksi kokoajan useammalla maskina naamalla, etäisyyksiin voisi vielä kiinnittää huomiota.

    Tsemppiä teille taas reissaamiseen 😊

    Tykkää

   2. Kiva.. :/ Toivottavasti lähtee pikkuhiljaa nousuun sinunkin bisnes ja alkaa hommat rullaamaan vähintäänkin entiseen malliin! Onneksi oma sosiaalinen elämä on niin pientä että korona ei oo tuohon vaikuttanut kummosesti…. :D

    Tykkää

 8. Maski käytössä, niin näkyy korona arjessani. Desinfiointiaineet myös käytössä. Turvaväli muistetaan pitää.

  Tykkää

 9. Maskia käytän kaupassa, käsidesiä mennen tullen. Vältän tungosta, harrastuksia yms sosiaalisia tilanteita. Yritän elää kuitenkin mahdollisimman normaalia elämää.

  Tykkää

  1. Hyvä että täältä löytyy muitakin harrastuksen välttäjiä kuin me! :D Tosin en sitten tiedä johtuuko se nyt niinkään koronasta, mutta siltikin..
   Näinhän se pitäisikin olla; elää normaalia elämää tietyin rajoituksin ja muutoksin. Muuten hajoaa vaan pää.

   Tykkää

 10. Mainio yritys, aloinkin heti selaamaan mielenkiinnolla tarjontaa ! :) Täällä Suomessa on itsellä maski käytössä sekä välttelen tungoksia.

  Tykkää

  1. Joo Mun Maski on kyllä huippuyritys! Oikein vahva suositus siihen suuntaan siis ja mielellään sitä tukee suomalaista pienyrittäjää :) Maski on kyllä meilläkin käytössä aina kun ulos suunnataan!

   Tykkää

 11. Hyvältä vaikuttavat nämä maskit ja ihanaa, että halusitte tukea suomalaista pienyrittäjää. Arki täällä Berliinissä on koronan takia toki rajoitetumpaa, varsinkin nyt kun uudet tiukemmat rajoitukset tulivat voimaan. Omaa päivittäistä arkea se ei hirveästi ole haitannut, sillä teemme töitä kotoa ja asumme syrjässä kaupungin kuhinasta (ja niistä tällä hetkellä suljetuista vapaa-ajan huvituksista). Mutta tottakai vasta tänne muuttaneelle ulkosuomalaiselle on uuteen kotikaupunkiin tutustuminen ja kavereiden löytäminen nyt kaksin verroin vaikeampaa…

  -Noora
  https://wonderworldofnoora.com/category/ulkosuomalainen/

  Tykkää

  1. Ei sitä itsekään tule kaupungilla pyörittyä kuin lähinnä pakolliset kauppareissut ja pieniä kävelylenkkejä ruuhkia vältellen tulee tehtyä, mutta maski pysyy kyllä aika hyvin naamalla ihan kaikkialla. Saa nähdä kuinka nopeasti sitä itse pääsee kotiutuaan kunnolla sitten kun se pysyvämpi maa löytyy tämän kaiken sotkun keskellä :) Kiitos kommentista ja onnea arvontaan!

   Tykkää

 12. Maastokuvioinen olisi valintani. Meillä on tällä alueella ollut melko paha tilanne, joten maskit on kyllä naamalla aina kun lähtee ihmistenilmoille. 🙂

  Tykkää

  1. Maastokuvioisen Markuskin tuolta valitsi ja on kyllä kivannäköinen :) Kovasti on kyllä päässyt tuo korona Euroopassa leviämään ja toivotaan, että mahdollisimman pian saataisiin tätä tilannetta paremmaksi.

   Tykkää

 13. Numero 99
  Musta kangasmaski säädettävillä hihnoilla, nenätuki ja 60 asteen pesu mahdollisuus. Suositellaan pesemään pesupussissa, koristeet eivät kestä keittämistä. Tämän haluaisin jos voitan. Korona näkyy joka päiväisessä arjessamme ja käytän töissä visiiriä ja käsineitä ja muuten kangasmaskeja, lapsetkin kaupassa jos olemme yhdessä, käsidesiä menee ja pestään käsiä todella usein ja pitkkän saippualla. Kaupngissani on koronaa sanotaanko ihan tarpeeksi ja siksi varotaan.

  Tykkää

  1. Kyllä sitä kannattaa olla hyvinkin varovainen, varsinkin jos työpaikka on sellainen jossa riski tartunnansaamiselle on suuri. Tsemppiä kovasti ja toivotaan että tämä tilanne paranee! Onnea arvontaan! :)

   Tykkää

 14. Karanteenissa tässä oltu jo liian kauan. Hiljaisempina aikoina käyn kaupassa maskit päällä.

  Tykkää

 15. Kasvomaski käytössä aina kun kauppaan tai ihmisten ilmoille menen. Maskien käyttö on lisääntynyt huomattavasti, maskittomat on nyt monessa paikassa vähemmistö.

  Tykkää

 16. Korona näkyy arjessa maskeina, säännöllisenä käsienpesuna, käsidesinä ja turvaväleinä. Nyt myös kaikenlaisten illanistujaisten suuruutta täytyy pohtia tarkkaan.

  Tykkää

  1. Joo kyllähän se kannattaa olla varovainen, miten isoissa massoissa sitä liikkuu. Toivottavasti tämä korona saataisiin mahdollisimman nopeasti hallintaan ja elämä normaaliksi.

   Tykkää

 17. Korona näkyy etätöinä ja rajoittuneina tapaamisina isovanhempiin ja muihinkin sukulaisiin ja ystäviin 😖

  Tykkää

  1. Toivotaan, että tämä tilanne tästä nopeasti palautuisi normaaliksi ja voisi taas nähdä ystäviä ja perheenjäseniä. Kiitos kommentista ja paljon onnea arvontaan! :)

   Tykkää

 18. Näkyy maskeina ja varovaisuutena. Kouluista osa etäopetuksessa ja päiväkoteja karanteenissa. Harrastustoiminta aikuisilla katkolla.

  Tykkää

 19. Vähemmän sosiaalisuutta ja tapahtumia, mutta onneksi ainakin vielä omalla alueella tilanne on hyvin rauhallinen.

  Tykkää

 20. Matkustelua ja muita maita on todella kova ikävä!
  Maskin käyttöönkin on jo tottunut, jotenkin tuntuisi oudolta lähteä liikenteeseen ilman että maskeja on mukana/maskia naamalla. Työssäkin tulee maskia pidettyä ainakin puolet päivästä.

  P.S. Onpa kivoja kuoseja ja värejä näissä MunMaskin maskeissa!

  Tykkää

  1. Maskiin tottui kieltämättä YLLÄTTÄVÄN nopeasti. Kunhan vaan ensi löysi sopivan, joka sopii naamaan kunnolla eikä kiristä korvien päällä tai ole liian paksu. Varsinkin Thaimaassa tuli vastaan semmosia helkkarin paksuja jotka siellä 30 asteen lämmössä ei tehnyt höpöä..
   MunMaski on muuten siitä kiva, että sinnehän tulee jatkuvasti uusia kuoseja ja värejä. Kannattaa siis pitää sivustoa silmällä. Ja se vielä unohtui mainita, että postikulut muuten kuuluu hintaan!

   Tykkää

 21. Julkisissa tiloissa suositellaan maskin käyttöä. Lapset pois koulusta pienimmästäkin oireesta ja testiin.

  Tykkää

 22. Paikkakunnallamme ei tiedossa todettuja tapauksia, koko maakunnankin tilanne hyvä. Mutta vaikuttaahan tuo, kun lapsia päiväkodissa ja koulussa. Harmillisesti jää joulujuhlat ja paljon muuta väliin. Muutama kaveri on rajannut sisätiloissa tavattavat henkilöt omiin lähisukulaisiin. Itse yritän kultaista keskitietä: vielä pitää uskaltaa jotenkin elää, kun ei tosiaan omassa elinpiirissä todettuja tartuntoja, mutta toki hygienia, turvavälit ym. järkevästi huomioiden. En mene tapahtumiin, missä paljon ihmisiä. Kaupoissa näkyy jokusia maskeja.

  Tykkää

  1. Tuo on kyllä paha kun varsinkin jotkut vanhukset joutuu kenties nyt viettämään yksinäistä joulua, kiitos koronan :/ Toki kaikki nyt ei tästä välitä kun on kyseessä perinteinen perhetapahtuma ja näin, mutta silti.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s