Yksivuotiaan blogin syntymäpäivälahja meiltä sinulle

Home / Lifestyle / Yksivuotiaan blogin syntymäpäivälahja meiltä sinulle
Taiteilijan näkemys meistä

*Postaus sisältää mainoslinkkejä, eli affiliatelinkkejä. Mikäli teet ostoksen käyttämällä postauksessa mainittuja linkkejä, me saamme palvelusta pienen palkkion, mutta se ei vaikuta sinun maksamaasi hintaan. Affiliatelinkit ovat merkattuja *-merkillä.

LISÄYS 1.7.2020: Kilpailu on päättynyt ja voittaja arvottu, olemme olleet häneen yhteydessä. Kiitos paljon kaikille mukana olleille!

Koska Thaimaassa ajankulku vähän hämärtyy, unohdimme kokonaan että blogimme täytti yhden vuoden jo toukokuussa. Päätimmekin näin ex tempore järjestää teille lukijoille arvonnan. Emme kuitenkaan aio lähettää teille Thaimaasta yhtään mitään, vaan kyseessä on hieman erilainen lahja.

Saimme tämän loistavan idean juuri äskettäin, jonka myötä päädyimme selailemaan *Fiverria ja siellä töitään tarjoavia digiartisteja. Ostimme eräältä taiteilijalta teoksen meistä ja nyt haluamme tarjota saman yhdelle lukijoistamme.

Kommentoi tähän postaukseen minkälaisen teoksen haluaisit itsellesi teettää. Se voi liittyä esimerkiksi harrastuksiisi, tunteisiin tai olla vaikka oma tai lapsesi kuva. Arvomme kommentoijien kesken yhden voittajan, jolle ostamme samalta taiteilijalta teoksen, jolta tilasimme omankin työmme. Osallistua voi kesäkuun loppuun asti.

Huom: Voittajalta tarvitsemme sähköpostiosoitteen, joten varmista että lisäät sen kommentoinnin yhteydessä. Työ tehdään valokuvan pohjalta, joten varauduthan toimittamaan meille haluamasi kuvan, jonka voimme lähettää artistille. Kuvan tulee olla siveellinen ja hyvän maun rajoissa.

Postaus ei ole Fiverrin, eikä kenenkään muunkaan sponsoroima.

Muista myös seurata meitä Facebookissa, sekä Instagramissa!

hanne markus lappi
Tämän Ylläksellä otetun kuvan perusteella piirretty kuva tehtiin.

Kommentoi