Matka jatkuu, minne seuraavaksi?

Perinteinen wieniläinen kerrostalo.

Näin sitä vain kuukausi Itävallan Wienissä vierähti kuin huomaamattaan. Sinänsä tulimme maahan vähän huonoon aikaan, sillä emme ehtineet nauttia kaupungin tarjonnasta ihan täysin rinnoin, koska aika pian saapumisemme jälkeen kahvilat ja ravintolat suljettiin. Myös sää alkaa pikkuhiljaa olemaan aika syksyinen ja jokainen päivä on edellistä pilvisempi ja harmaampi. Siksi onkin jälleen hyvä vaihtaa maisemaa.

Kävimme ostamassa maanantaina junaliput Wienin päärautatieasemalta ja taas jälleen tuli todistettua vääräksi väite tympeästä itävaltalaisesta asenteesta ja palvelusta. Tiskillä meitä palvellut herra oli nimittäin erittäin ystävällinen ja huumorintajuinen höpöttäjä, josta ei kyllä negatiivista sanaa voisi sanoa. Iloinen positiivisuus junalippua ostaessa oli myös se, että kissoista ei tarvinut maksaa mitään ekstraa. Sinänsähän ne menevät toki omassa laatikossaan, joten ne voidaan laskea matkatavaraksi, mutta kuitenkin.

Pesulassakin on hyvä kuvata vähä Manner-vohveleita.
Pesulassakin on hyvä kuvata vähä Manner-vohveleita.

Valitettavasti tämä postaus jää vähän tällaiseksi lyhyeksi väliaikatiedotteeksi, että missä nyt oikein mennäänkään. Mitään mainitsemisen arvoista kun ei ole oikein tapahtunutkaan, sillä olemme oikeastaan vain istuneet kotona tekemässä töitä ja katsomassa Netflixiä tai käyneet kaupassa joko ostamassa ruokaa tai uusia vaatteita. Ja koska tämä ei ole mikään muotiblogi, jätetään niistä vaatteistakin puhumiset nyt vähemmälle.

Toivottavasti seuraavassa maassa voimme olla taas vähän pidempään, sillä tämä rinkkojen pakkailu ja kissojen kantelu ei ole loppupeleissä mitenkään mukavaa hommaa. Eikä ole kiva asua jatkuvasti jonkun toisen asunnossakaan. Sinänsä ymmärrämme hyvinkin mitä jatkuvasti ympäri maailmaa matkustavat diginomadit tarkoittavat kertoessaan, kuinka rankkaa reissaaminen oikeastaan onkaan, kuulumatta mihinkään. Hannestakin on kuoriutunut Pinterestiä ja Youtubea selatessa pieni sisustustonttu, jolla on jo ideoita vaikka ja mihin. Nyt ei puutukaan enää kuin asunto, joka kieltämättä on aika olennainen asia tässä.

Tavaroita pikkuhiljaa kasaan, mutta minne seuraavaksi?
Tavaroita pikkuhiljaa kasaan, mutta minne seuraavaksi?

Minne seuraavaksi?

Enitenhän sinua varmasti kiinnostaa, mikä maa onkaan seuraava kohteemme? Valitettavasti sen kerromme vasta seuraavassa postauksessa, joten joudut sinnittelemään sen tiedon kanssa ensi viikkoon! Voit kuitenkin seurata meidän matkaa Instagramin ja Facebookin kautta, jotta näet tiedon jo aiemmin. Postailemme varsinkin Instagram-stooreihin lähes päivittäin jotakin.

PS: Vielä on muuten pari päivää aikaa osallistua Mun Maski-kasvomaskiarvontaan!

Mikä on oma arvauksesi; mihin suuntaamme Itävallasta?

Kissaperhe pääsee taas matkustamaan!
Kissaperhe pääsee taas matkustamaan!

Kommentoi