Elisa Viihdettä sadepäiviin (tai vaikka koti-iltoihin)

Elisaviihde ja Aitio

Kaupallinen yhteistyö: Elisa Viihde. Sisältää mainoslinkkejä ja ne ovat merkattu *-merkillä

Koska Thaimaassa, tai ainakin Koh Samuilla, on nyt viime aikoina satanut enemmän kuin loppuvuodesta olleena sadekautena, on sitä tullut ”viihdyttyä” kotona vähän turhankin paljon. Baaritkin ovat kiinni eikä kaatosateessa oikein viitsi rannallekaan mennä. Tai voi, mutta aikamoista velliähän se hiekka on. Telkkarista tulee jotakin paikallista saippuaa, josta emme ymmärrä mitään ja välillä haluaisi ehkä jotakin uutta katsottavaa, vanhojen tuttujen tilalle.

Tähän tuli avuksi onneksi *Elisa Viihde, joka olikin meille entuudestaan varsin tuntematon palvelu. Mutta täältähän löytyikin vaikka ja mitä! Löytyi myös vanha kunnon ”Kyllä isä osaa”! Jonnet ei tätä sarjaa muista, joten Z-sukupolven kannattaa ottaa selvää mistä oikein puhumme.

Elisa Viihde tarjoaa jokaiselle jotakin.
Elisa Viihde tarjoaa jokaiselle jotakin.

Olemme itse katsoneet täältä nyt viime aikoina Iina Kuustosen, Jussi Vatasen ja Mikko Leppilammen tähdittämää Downshiftaajat-sarjaa, josta tuli äskettäin ulos kolmas kausi. Katsoimme myös sopivasti tähän maailman nykytilanteeseen osuvan Ivalo-sarjan, josta meiltä erittäin vahva suositus. Jatkossa katsomme uudelleen myös useat suomiklassikot (Pitkä Kuuma Kesä, Helmiä ja Sikoja, sekä Pahat Pojat) nuoruusvuosiltamme. Vaikka yleisesti emme ehkä suomalaisen TV-viihteen faneja olekaan, on välillä mukava ottaa itseensä kunnon nostalgiapläjäys. Ja löytyyhän Aitiosta myös Hollywood-leffoja ja viihdettä myös perheen pienimmille.

Elisa Viihde – Kaksin verroin Viihdettä

Nyt viimeistään kannattaa ottaa *Elisa Viihde käyttöön, sillä palveluun on myös lisätty Viaplayn valikoima! Nyt katseltavaa siis todellakin riittää, eikä sinun myöskään tarvitse maksaa kahdesta erillisestä palvelusta. Hinta Elisa Viihteelle ja mukana tulevalle Viaplaylle on yhteensä 12,99€/kk. Palvelut toimivat tietokoneella sekä puhelimella, tabletilla ja smart tv:llä Viaplay- ja Elisa Viihde -sovellusten kautta.

Palvelun voit ottaa käyttöön *täältä.

Mukavia katseluhetkiä ja mikäli teillä on heittää jotakin Elisa Viihde -suosituksia, niin otamme niitä mielellämme vastaan!

One thought on “Elisa Viihdettä sadepäiviin (tai vaikka koti-iltoihin)

Vastaa