Elisa Viihdettä sadepäiviin (tai vaikka koti-iltoihin)

Elisaviihde ja Aitio

Koska Thaimaassa, tai ainakin Koh Samuilla, on nyt viime aikoina satanut enemmän kuin loppuvuodesta olleena sadekautena, on sitä tullut ”viihdyttyä” kotona vähän turhankin paljon. Baaritkin ovat kiinni, eikä kaatosateessa oikein viitsi rannallekaan mennä. Telkkarista tulee jotakin paikallista saippuaa, josta emme ymmärrä mitään ja välillä haluaisi ehkä jotakin uutta katsottavaa, vanhojen tuttujen tilalle. Tähän tuli avuksi onneksi *Elisa Viihde, joka olikin meille entuudestaan varsin tuntematon palvelu.

Mitäs Viihteestä sitten löytyy? No vaikka ja mitä! Löytyi esimerkiksi vanha kunnon ”Kyllä isä osaa”! Jonnet ei tätä sarjaa muista, joten Z-sukupolven kannattaa ottaa selvää mistä oikein puhumme.

Kaupallinen yhteistyö: Elisa Viihde. Sisältää mainoslinkkejä ja ne ovat merkattu *-merkillä

Elisa Viihde tarjoaa jokaiselle jotakin.
Elisa Viihde tarjoaa jokaiselle jotakin.

Olemme itse katsoneet täältä nyt viime aikoina Iina Kuustosen, Jussi Vatasen ja Mikko Leppilammen tähdittämää Downshiftaajat-sarjaa, josta tuli äskettäin ulos kolmas kausi. Katsoimme myös sopivasti tähän maailman nykytilanteeseen osuvan Ivalo-sarjan, josta meiltä erittäin vahva suositus. Jatkossa katsomme uudelleen myös useat suomiklassikot (Pitkä Kuuma Kesä, Helmiä ja Sikoja, sekä Pahat Pojat) nuoruusvuosiltamme. Vaikka yleisesti emme ehkä suomalaisen TV-viihteen faneja olekaan, on välillä mukava ottaa itseensä kunnon nostalgiapläjäys. Ja löytyyhän Aitiosta myös Hollywood-leffoja ja viihdettä myös perheen pienimmille.

Elisa Viihde – Kaksin verroin Viihdettä

Nyt viimeistään kannattaa ottaa *Elisa Viihde käyttöön, sillä palveluun on myös lisätty Viaplayn valikoima! Nyt katseltavaa siis todellakin riittää, eikä sinun myöskään tarvitse maksaa kahdesta erillisestä palvelusta. Hinta Elisa Viihteelle ja mukana tulevalle Viaplaylle on yhteensä 12,99€/kk. Palvelut toimivat tietokoneella sekä puhelimella, tabletilla ja smart tv:llä Viaplay- ja Viihde -sovellusten kautta.

Palvelun voit ottaa käyttöön *täältä.

Mukavia katseluhetkiä ja mikäli teillä on heittää jotakin suosituksia, niin otamme niitä mielellämme vastaan!

One thought on “Elisa Viihdettä sadepäiviin (tai vaikka koti-iltoihin)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s