Kuukauden päästä matkalle!

Kuukauden päästä matkalle!

Eipä olekaan enää kuin kuukausi, niin tämä pariskunta on jo tien päällä matkalla kohti Keski-Eurooppaa. Kaikki tarvittavat on oikestaan jo tehty, mitä nyt pitää vaan saada omaisuus kannettua vielä varastoon ja hankittua uudet renkaat alle. Jälkimmäinen tosin on jo työn alla, kiitos Vannetukun, joka antoi varsin avokätisen tarjouksen uusista kumeista. Kyllä kelpaa kuukauden päästä lähteä kuluttamaan pintaa Euroopan teille!

Myös GreenCardi on nyt hankittu, mikä nyt ei ollutkaan iso juttu. Kyseessä on siis todiste siitä, että automme on vakuutettu asianmukaisesti. Tämän saamiseen meni ehkä 30 sekuntia, joten kyseessä oli todella simppeli homma. Jotenkin oletimme, että se olisi vaatinut enemmän, mutta eipä siihen vaadittu kuin “Tulosta GreenCard”-nappulan painaminen OP:n Vakuutusosiosta.

Hommasimme myös “dashcamin” eli kojelautakameran (joka on itseasiassa ikkunassa kiinni), koska sille saattaa tulla käyttöä esimerkiksi Italiassa. Voisi ehkä tarvita kyllä täällä Kotkassa enemmän, koska läheltäpiti-tilanteita on nyt viimeisen vuoden aikana sattunut jo parikin. Ja JOKA VITUN IKINEN kerta se syyllinen löytyy nimenomaan sen toisen auton ratin takaa. Paikallisilla Volvo-kuskeilla kun on tapana hyökätä kolmion takaa eteen ilman, että katsotaan mihinkään suuntaan. On jotenkin käsittämätöntä, ettei pelti kolise täällä enempää.

Viimeistä viedään ja kohta mennään

Nyt sitten vain odottelemme että tämä kuukausi kuluu loppuun ja viimeisellä viikolla viemme sitten sekä katit Markuksen äidille, että tavarat säilöön. Sitten ei tarvitsekaan enää kuin palauttaa työkoneet, siivota tämä nykyinen kämppä ja putsata auto kaikenmaailman paskasta. Kehtaa sitten lähteäkin.

Eipä tässä tällä kertaa enempää, joten tsau!

Kommentoi