Äänikirjoja maksutta – kuukauden Nextory-kokeilu

Nextorysta löytyy niin äänikirjoja, kuin e-kirjojakin.

Otimme Nextorylta kokeiluun heidän e-kirja/äänikirja-palvelunsa, joka tarjoaa käyttäjilleen kuukausimaksua vastaan valtavan kokoisen sähköisen kirjaston. Aiempia kokemuksia äänikirjoista meillä ei oikeastaan ole lainkaan, mutta varsinkin Markukselle nämä sopivat oikein hyvin. Hanne sen sijaan uppoutui enemmän e-kirjojen maailmaan, jolle kirjoitetun tekstin lukeminen on paljon helpompaa kuin äänitetyn puheen kuuntelu.

*Kaupallinen yhteistyö Nextoryn kanssa, joka sisältää mainoslinkkejä. Mikäli teet ostoksen käyttämällä postauksessa mainittuja linkkejä, me saamme palvelusta pienen palkkion, mutta se ei vaikuta sinun maksamaasi hintaan.

Kirjavalikoimaa Nextorysta löytyy varmasti jokaiselle; on J. K. Rowlingin Harry Potteria, Juha Vuorisen komediaa, useita lasten kirjoja, elämäkertoja, dekkareita, kauhua ja myös paljon klassista tarjontaa aina Agatha Christiesta Mika Waltariin. Jokaiselle löytyy siis aivan varmasti jotakin. Nextoryn valikoimasta löytyy kirjoja niin suomeksi, ruotsiksi, kuin englanniksikin.

Palvelu on ollut erittäin helppokäyttöinen ja kirjat voi jopa ladata offline-tilaan talteen, joten jatkuva verkkoyhteyskään ei ole vaadittua. Tämä tulee erinomaisesti käyttöön junamatkoilla tai lentomatkoilla, jolloin verkkoyhteys ei välttämättä ole jatkuvassa käytössä tai lainkaan saatavilla. Äänikirjoissa voit valita käyttöön unitoiminnon, mikäli haluat kuunnella kirjaa tietyn aikaa ennen nukkumaanmenoa. Ääninauha katkeaa automaattisesti ajan tultua täyteen, kun sinä olet jo vaipunut untenmaille.

nextory hanne
Max Seeckin “Uskollinen lukija” oli Hannen ensikokeilu Nextoryn äänikirjoihin.

Kirjasuosituksia

Hanne onkin viime aikoina ahminut innokkaasti Mark Mansonin kirjaa “Kuinka olla piittaamatta paskaakaan”, joka kertoo juuri siitä itsestään. Kuinka olla piittaamatta paskaakaan muiden ihmisten mielipiteistä tai yhteiskunnan valamista muoteista, joihin sinua yritetään sovitella.

nextory kirja
“Kuinka olla piittaamatta paskaakaan” on Hannen tällä hetkellä kuuminta luettavaa.

Markus sen sijaan lukee, tai oikeastaan kuuntelee, Juha Vuorisen Kristian-sarjaa ja siitäkin jo viimeistä osaa: Kristian siviilipalvelusmiehenä. Äänikirjat toimivat Markukselle varsin hyvin, sillä toisin kuin Hanne, hän osaa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Vaikka Vuorisen tuotanto ja varsinkin Kristian-saaga ja Juoppohullun Päiväkirjat onkin läpi luettu aikanaan, tuo Jari Karjalaisen ääni kirjoille aivan uudenlaisen syvyyden.

nextory markus
Markukselle Nextoryn äänikirjat ovat erinomainen tapa uppoutua kirjojen maailmaan.

Kokeile 30 päivää maksutta

Nyt voimme tarjota sinullekin mahdollisuuden kokeilla Nextoryn täyttä palvelua 30 päivän ajan täysin maksutta. Voit katkaista palvelun kokeilujakson päätteeksi, mikäli siltä tuntuu. Muista kuitenkin että jos irtisanot tilauksesi koejakson aikana, tilaus lakkaa toimimasta välittömästi.

Mikäli haluat kokeilla palvelua, voit tehdä sen tässä osoitteessa käyttämällä koodia BOOTS. Kyseinen Nextory-koodi antaa sinulle 30:n päivän maksuttoman tutustumistarjouksen Nextoryn palveluun, perinteisen 14:n päivän sijasta. Voit ottaa käyttöösi minkä version tahansa, joten voit samalla testijaksolla antaa käyttöoikeuden myös ystävillesi tai muille perheenjäsenillesi.

Onko sinulla antaa meille mitään kirjasuosituksia, mihin kannattaisi tutustua? Tai onko sinulla kokemuksia Nextorysta? Kommentoi alle kokemuksia palvelusta.

Ja muista myös seurata meitä Facebookissa, sekä Instagramissa!

Kommentoi