Ystävänpäivä-special: Kuinka tapasimme ja päädyimme yhteen?

Home / Lifestyle / Ystävänpäivä-special: Kuinka tapasimme ja päädyimme yhteen?
Suomilovee

Kuten varmaan tiesit, tänään on Ystävänpäivä, eli se nimestään huolimatta oleva vaaleanpunainen “rakkaudenjuhla”, joka yleisesti liittyy jotenkin enemmän rakkauteen ja parisuhteisiin, kuin varsinaisesti ystävyyteen. Niinpä ajattelimme mekin heittää oikein makeaa siirappia kehiin ja kirjoittaa aiheeseen liittyvän postauksen.

Kuinka tapasimme?

Nykyinen elämäntilanne ja tämän matkan alku on varmaan jo käynyt selväksi useammassakin postauksessa, joten ei nyt ainakaan lähdetä siitä taas kertomaan. Mutta mistä tämä kaikki oikein alkoi?

Tapasimme vuonna 2013, kun päädyimme työskentelemään samassa työpaikassa. Hanne oli ollut aikaisemmin töissä S-Marketissa, ja halusi vaihtelua uralleen. Niinpä hän päätyi Helsingin Verkkokauppa.comiin töihin, samaan työpisteeseen, jossa Markus oli ollut jo pari vuotta.

Olimme molemmat tuolloin parisuhteessa, Hanne jopa naimisissakin. Kävimme kuitenkin välillä kahvittelemassa ja jopa lounaalla yhdessä, mutta kuitenkin pelkästään kavereina. Aikaa kuitenkin kului muutamia vuosia ja molempien silloiset parisuhteet alkoivat kariutua ja näyttää lopun merkkejä. Myöhemmin jäimme molemmat sinkuiksi.

Juhannuksen 2018 jälkeen päätimme, että menemme keskenämme “Kalliokierrokselle”, eli ravaamaan Helsingin Kallion kaupunginosan baareja läpi ja ottamaan selvää niiden tarjonnasta. Tässä vaiheessa ei ole varmaan kovin vaikea päätellä mihin tämä sitten johti, sillä Markus jäi Hannen luo yöksi, kännissä kun oli eikä kotiinmenosta tullut mitään. Aamulla herätessä pää oli kipeä ja viimeyön tapahtumat pyörivät jotenkin vielä päässä. Tuliko tässä nyt ryssittyä kaverisuhde ja millaista on mennä töihin maanantaina?

Salailusta viralliseksi

Tämän illan jälkeen pari päivää vierähti, kun laittelimme toisillemme vain kaverillisia viestejä, eikä asiassa sen kummemmin edetty. Aluksi aihe ehkä jotenkin sivuutettiin täysin ja pidettiin jonkinlaisena “kännikoheltamisena” tai jonakin. Markus kävi jopa kahvittelemassa Hannen luona, pelkkinä kavereina. Jossain vaiheessa asia kuitenkin eteni sen verran, että päädyimme katsomaan jotain elokuvaa tai sarjaa Netflixistä ja kuten aiheeseen kuuluu, mukaan tuli myös se “chill”.

Aika äkkiä tilanne kuitenkin eteni siihen pisteeseen, että kävelimme jo käsi kädessä Helsingin keskustassakin, mutta asiasta ei kuitenkaan oltu huudeltu pitkin kyliä tai kerrottu kellekään, ei edes työkavereille. Eikä tarvinnutkaan, sillä eräs kollegamme sattuikin näkemään meidät yhdessä istuessaan sporassa, eikä mennyt kauaakaan kun sana lähti leviämään. Tässä vaiheessa se oli sitten pakko virallistaakin (eli muuttaa Facebookin parisuhdetilanne).

Jakakaa lovee

Tällainen oli siis meidän tarinamme alku lyhyesti, josta tähän tilanteeseen olemme päätyneet. Yhteiseen elämään uudessa maassa, jossa niin moni asia on vielä ihmeellistä, mutta silti niin tuttua. Ja tästä matka jatkuu vielä eteenpäin, toivottavasti pitkään <3

Olisi mukava kuulla myös teidän lukijoiden tarinoita, kuinka olette päätyneet nykyiseen parisuhteeseenne? Mikäli ette ole parisuhteessa, voitte toki kertoa vaikka kuinka tapasitte parhaan ystävänne. Mukavaa Ystävänpäivää!

Muista myös seurata meitä Facebookissa, sekä Instagramissa!

8d18c lappiselfie

Kommentoi