Sisällöntuotantoa ja hakukoneoptimointia yrityksellesi

Olet varmastikin tietoinen siitä, että tietyn yrityksen ja toimialan löytämiseksi, on Googlen hakukonenäkyvyys ja sen parantaminen kaiken A ja O? Hakukonenäkyvyyteen ei kuitenkaan liity maksulliset yrityshakemistot tai puhelinluettelopalvelut, joita varsinkin aloitteleville yrittäjille tyrkytetään jopa kiusaksi asti. Yrityksen nimi ja toimiala saadaan kyllä pomppaamaan esiin ensimmäisillä Googlen hakutulossivuilla ilman edellämainittuja keinojakin.

Yrityksellä on tärkeää olla omat verkkosivut, mutta myös siellä olevan sisällön tulee olla kunnossa, jotta asiakas saadaan jäämään sivuille, tutustumaan yrityksen tuotteisiin ja palveluihin. Tästä syystä nykypäivänä monet yritykset ovat panostaneet nimenomaan ajankohtaisiin blogiteksteihin kotisivuillaan, sillä näiden avulla on helppo nostaa yrityksen näkyvyyttä internetin hakukiemuroissa.

Haluaisit varmaan yrityksesi löytyvän ensimmäisten joukosta näinkin yksinkertaisin hakusanoin?

Hakukoneoptimoinnin merkitys

Kuvitellaan esimerkiksi, että Matti Meikäläinen etsii sähköasentajaa Salosta. Hän kirjoittaa Googlen hakukonekenttään ”sähköasentaja Salo” tai ”sähkötyö Salo”. Mikäli halutun yrityksen nimi ei löydy ensimmäiseltä tai viimeistään toiselta hakusivulta, saa todennäköisesti joku kilpailija Matti Meikäläisestä asiakkaan. Sinäkin siis varmasti haluat, että oman yrityksesi sivut tai yhteystiedot löytyvät mahdollisimman helposti, jotta saat mahdollisimman paljon potentiaalisia asiakkaita ohjattua kotisivuillesi?

Tässä me tulemme avuksesi, tarjoamalla SEO:ta (search engine optimization), eli hakukoneoptimointia sekä sisällöntuotantoa yrityksellesi. Oli sitten kyseessä vaikkapa yrityksen rahoittamiseen perustuva blogiartikkeli tai vaikkapa tuotearvostelu, meiltä hoituu! Vai tarvitsetko kotisivuillesi auditoijaa, joka tarkistaa sivusi toimivuuden ja käytettävyyden? Löytääkö asiakas tarvittavan tiedon nopeasti ja yksinkertaisesti ja toimivatko sivuston kaikki halutut ominaisuudet oikein?

Monet omat blogipostauksemme löytyvät hyvinkin usein Googlen ensimmäisiltä sivuilta, sillä olemme tutustuneet aiheeseen perinpohjin ja tiedämme kuinka hakukonenäkyvyys toimii. Tästä syystä haluammekin tarjota myös sinun yrityksellesi mahdollisuuden saavuttaa mahdollisimman paljon näkyvyyttä hakukoneistossa. Kilpailu on kovaa, ole sinä voittaja!

Ota yhteyttä meihin allaolevan lomakkeen avulla tai sähköpostitse osoitteeseen hopintomyboots@gmail.com. Autamme sinua mielellämme ja nostamme yrityksesi näkyvyyttä näinä vaikeinakin aikoina!