Työskentely bloggaajan kanssa?

Hop Into My Boots-blogia ylläpitää Hanne ja Markus, kolmekymppinen suomalaispariskunta.

Perustimme blogin toukokuussa 2019 tarkoituksenamme kirjoittaa päiväkirjaa ulkomaille muutosta itsellemme, läheisille ja satunnaisesti tänne eksyville. Muutimme Suomesta Thaimaan Koh Samuille heinäkuussa, jossa elämme normaalia arkea ulkosuomalaisen silmin. Kirjoitamme elämisestä ulkomailla ja siitä, mitä saarella lomaileva turisti ei välttämättä näe tai huomioi.

Blogimme keskittyykin pääsääntöisesti nimenomaan arkeen maassa, jossa ei lunta kolata tai hanavettä juoda. Koska Hanne on vegaani, on blogi kirjoitettu myös sen kannalta. Annamme myös erilaisia vegaanivinkkejä maailmalle.

Alunperin päiväkirjaksi tarkoitettu blogi sai kuitenkin uutta suuntaa vuorovaikutusten ja yhteistöiden kautta ja tämän takia blogista löytyykin esimerkiksi ohjetta ulkomaille muuttoa harkitsevalle, Thaimaan hintatasosta, sekä vinkkejä nimenomaan Thaimaahan suuntaavalle.

Tarkoituksenamme on myös kirjoittaa e-kirja, johon kasaamme kattavamman paketin ohjetta ja vinkkiä ulkomaille muuttavalle niin lemmikin kanssa muutosta, kuin itsensä elättämisestä.

Hakukoneoptimointia tai blogiyhteistyötä?

Olemme kiinnostuneita kaupallisista yhteistöistä, sekä artikkeleiden kirjoittamisesta eri medioihin ja julkaisuihin ja erilaisiin blogiyhteistöihin, kuten vaikka vieraskynäpostauksiin.

Mikäli sinulla on mielessä jotakin artikkeleiden kirjoittamiseen tai vaikka yrityksesi tai blogisi hakukoneoptimointiin liittyvää aihetta, niin ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää!

Meidät tavoittaa joko sähköpostilla hopintomyboots(at)gmail.com tai allaolevalla yhteydenottolomakkeella.

Mediakortti Hop Into My Boots-blogista

Julkaisujamme muualla:

ThaimaanSuomalainen-lehti

Tripsteri

Minne Thaimaassa: Thaimaahan muuttaminen ja hintataso?

Haastattelut

IltaSanomat: Markus ja Hanne myivät koko omaisuutensa

Iltalehti: Uusi elämä Thaimaassa

CillaMaria: Millaista on elämä ulkomailla?

Yhteydenottolomake