Mediakortti

Hop Into My Boots-blogia ylläpitää Hanne ja Markus, kolmekymppinen suomalaispariskunta.

Perustimme blogin toukokuussa 2019 tarkoituksenamme kirjoittaa päiväkirjaa ulkomaille muutosta itsellemme, läheisille ja satunnaisesti tänne eksyville. Muutimme Suomesta Thaimaan Koh Samuille heinäkuussa, jossa nykyään elämme ”ulkosuomalaisen” arkea työskennellen ja veroja maksellen. Kirjoitamme elämisestä ulkomailla ja siitä, mitä saarella lomaileva turisti ei välttämättä näe tai johon hän ei keskity. Blogimme keskittyykin pääsääntöisesti nimenomaan arkeen maassa, jossa ei lunta kolata tai hanavettä juoda, mutta siinä sivussa myös matkailuun silloin kun se on mahdollista.

Alunperin päiväkirjaksi tarkoitettu blogi sai kuitenkin uutta suuntaa vuorovaikutusten ja yhteistöiden kautta ja tämän takia blogista löytyykin esimerkiksi ohjetta ulkomaille muuttoa harkitsevalle, Thaimaan hintatasosta, sekä vinkkejä nimenomaan Thaimaahan suuntaavalle.

Tarkoituksenamme on myös kirjoittaa e-kirja, johon kasaamme kattavamman paketin ohjetta ja vinkkiä ulkomaille muuttavalle niin lemmikin kanssa muutosta kuin itsensä elättämisestä.

Olemme olleet myös mm. Iltalehden ja Iltasanomien haastateltavina.

Iltalehti: Uusi elämä Thaimaassa: Kolmekymppiset Hanne ja Markus kertovat

Iltasanomat: Markus ja Hanne myivät koko omaisuutensa viimeistä sohvaa myöten ja muuttivat Thaimaahan – perillä iski paniikki

Tripsteri: Muuttaisitko Thaimaahan? Markuksen ja Hannen tarina

Yhteydenotot joko sähköpostitse hopintomyboots(at)gmail.com tai allaolevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteydenottolomake