Työskentely bloggaajan kanssa?

Hop Into My Boots-blogia ylläpitää Hanne ja Markus, kolmekymppinen suomalaispariskunta.

Perustimme blogin toukokuussa 2019 tarkoituksenamme kirjoittaa päiväkirjaa ulkomaille muutosta itsellemme, läheisille ja satunnaisesti tänne eksyville. Muutimme Suomesta pois vuoden 2019 heinäkuussa työn perässä ja aloitimme ulkosuomalaisen elämän. Blogi sai kuitenkin hyvin pian uutta suuntaa vuorovaikutusten ja erilaisten blogiyhteistöiden kautta ja samalla aloitimme myös työnteon freelancer-sisällöntuottajina.

Lue myös: Hop Into My Boots?

Lumpini-puisto on oiva paikka nauttia rauhasta keskellä Bangkokia.

Blogiimme kirjoitamme elämisestä ulkomailla ja siitä, mitä lomaileva turisti ei välttämättä näe tai huomioi. Rehellisyys ja avoimuus on se, johon kaikki sisältömme perustuvat. Toiset tästä pitävät, toiset eivät. Ja koska Hanne on täysverinen vegaani, on blogi kirjoitettu myös vegaanisin silmin. Annamme myös erilaisia vegaanivinkkejä maailmalle, kertoen esimerkiksi ravintolasuosituksista.

Olemme antaneet myös paljon ohjeita ja käytännön vinkkejä ulkomaille muuttamisesta haaveilevalle tai pidempään ulkomailla asuvalle. Tästä syystä blogista löytyykin esimerkiksi ohjetta ulkomaille muuttoa harkitsevalle sekä vinkkejä nimenomaan Thaimaahan suuntaavalle, sekä siellä työskentelevälle.

Lue myös: Muutto ja asuminen Thaimaassa

Tarkoituksenamme on myös kirjoittaa e-kirja, johon kasaamme kattavamman ja monipuolisemman paketin, jotta ulkosuomalaisuudesta haaveileva saisi mahdollisimman paljon irti. Lisäämme tähän asiaa niin lemmikin kanssa muuttamisesta, kuin itsensä elättämisestäkin.

Sisällöntuotantoa tai blogiyhteistyötä?

Tarvitsetko yrityksellesi blogipostausten kirjoittajaa, joka ymmärtää hakukoneoptimoinnin salat? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa! Tarjoamme yrityksille hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa, mutta voimme myös ylläpitää yrityksesi somekanavia. Olemme myös kiinnostuneita vieraskynäpostauksista, sekä kaupallisista yhteistöistä niin blogin puolella, kuin myös sosiaalisen median kanavissakin.

PS: Kirjoittamiamme artikkeleita löydät esimeriksi täältä ja täältä.

Mikäli sinulla on mielessä jotakin hakukoneoptimointiin, sisällöntuotantoon tai vaikkapa vieraskynäpostausten kirjoittamiseen liittyvää tarvetta, ota rohkeasti yhteyttä! Ja muista; maksat vain tehdystä työstä.

Lue lisää: Kaupalliset yhteistyöt

Lue lisää: Sisällöntuotantoa ja hakukoneoptimointia yrityksellesi

Meidät tavoittaa joko sähköpostilla hopintomyboots@gmail.com tai allaolevalla yhteydenottolomakkeella. Lähetämme mielellämme myös mediakortin sitä pyydettäessä.

Ylläksen Yöpuu keinuineen.

Julkaisujamme muualla:

Tripsteri: Muuttasitko Thaimaahan?

Minne Thaimaassa: Thaimaahan muuttaminen ja hintataso?

Vieraskynäpostaus: Diginomadina Thaimaassa

Haastattelut

IltaSanomat: Markus ja Hanne myivät koko omaisuutensa

Iltalehti: Uusi elämä Thaimaassa

CillaMaria: Millaista on elämä ulkomailla?

 

Yhteydenottolomake