Työskentely bloggaajan kanssa – sisällöntuotantoa tai hakukoneoptimointia?

Home / Työskentely bloggaajan kanssa – sisällöntuotantoa tai hakukoneoptimointia?

Hop Into My Boots-blogia ylläpitää Hanne ja Markus, kolmekymppinen suomalaispariskunta. Perustimme blogin toukokuussa 2019 tarkoituksenamme kirjoittaa päiväkirjaa ulkomaille muutosta itsellemme, läheisille ja satunnaisesti tänne eksyville. Muutimme Suomesta pois vuoden 2019 heinäkuussa työn perässä ja aloitimme ulkosuomalaisen elämän. Blogi sai kuitenkin hyvin pian uutta suuntaa vuorovaikutusten ja erilaisten blogiyhteisöjen kautta ja samalla aloitimme myös työnteon freelancerienä, tarjoten yrityksille hakukoneoptimointia (SEO) sekä sisällöntuotantoa.

Lue myös: Hop Into My Boots?

lumpini park 2 bangkok
Lumpini-puisto on oiva paikka nauttia rauhasta keskellä Bangkokia.

Hakukoneoptimointia, sisällöntuotantoa ja blogiyhteistyötä

Tarvitsetko kotisivullesi yritysblogin kirjoittajaa, joka ymmärtää hakukoneoptimoinnin (SEO) salat? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa! Bloggaamisen lisäksi teemme myös WordPress-pohjaista hakukoneoptimointia yrityksille. Tämän lisäksi tarjoamme myös sisällöntuotantoa niin artikkeleiden, kuin blogipostaukstenkin muodossa. Voimme myös ylläpitää yrityksesi somekanavia ja tuottaa niihin sisältöä. Olemme myös kiinnostuneita vieraskynäpostauksista, sekä kaupallisista yhteistöistä niin blogin puolella, kuin myös sosiaalisen median kanavissakin.

Mikäli haluat nähdä konkreettista todistetta mitä osaamme, kirjoita Googlen hakukoneeseen esimerkiksi “Fjällräven Kånken kokemuksia” tai “WordPress trendit“.

PS: Kirjoittamiamme artikkeleita löydät esimerkiksi täältä ja täältä.

Mikäli sinulla on mielessä jotakin hakukoneoptimointiin, sisällöntuotantoon tai vaikkapa vieraskynäpostausten kirjoittamiseen liittyvää tarvetta, ota rohkeasti yhteyttä! Ja muista; maksat vain tehdystä työstä.

Lue lisää: Hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto ja sen hinta

Meidät tavoittaa joko sähköpostilla hopintomyboots@gmail.com tai allaolevalla yhteydenottolomakkeella. Instagramista löydymme nimellä @hopintomyboots. Löydät .pdf-pohjaisen esittelyn meistä täältä ja referenssejä pääset lukemaan allaolevan kuvan alta.

yllacc88sdronekuva
Ylläksen Yöpuu keinuineen.

Referenssit:

Haastattelut meistä

 

Yhteydenottolomake