Hop Into My Boots-fanituotekauppa nyt avattu!

Hop Into My Boots fanituotekauppa

Nyt on hienoja uutisia kaikille; meillä on oma Hop Into My Boots-fanituotekauppa! Tai siis myydään omalla logolla varustettuja paitoja nettikaupassa, joten ei se nyt sinänsä ole “oma”. Mutta on silti kauppa. Tarjolla on niin hupparia, t-paitaa, jääkaappimagneettia, kahvimukia kuin kangaskassiakin muutamassa erilaisessa logossa. Valikoima on alkuun vielä hieman pieni, mutta uusia printtejä lisäillään pikkuhiljaa kunhan sopivia löydetään.

Jos et siis halua olla kävelevä “HIMB”-mainos niin kyllä sieltä löytyy muutakin printtiä; on Marrakechia ja on Budapestia! Kuvat ovat Hannen ottamia, logo taas meidän suunnittelema. Tehtiin itse ja säästettiin.

Kaikki kaupankäynti ja siihen liittyvä tapahtuu Spreadshopin kautta. Tuotteet toimitetaan Saksasta ja kauppa on valittu tarkoin sopimaan meidän arvoihimme. Sivustolla on myös vähän väliä erilaisia alennusmyyntejä ja kampanjoita. On alennusta ja ilmaista toimitusta ja ties mitä. Kannattaa siis seurailla vaihtuvia kampanjoita ja pitää silmällä uusiutuvaa tuotevalikoimaa.

Kiitos jos tuet ja suuri kiitos kun luet <3

Tutustu fanituotekauppaan ja sen valikoimaan.

Vaatteiden, asusteiden ja kahvikuppien lisäksi Hop Into My Boots-tuotteita löytyy myös Etsystä, jossa onkin aivan toisenlainen valikoima! Käy ihmeessä tutustumassa.

 

Kommentoi