Ideoita e-kirjaa varten?

Porvoo on kiva paikka, kesällä

Koska meillä on nyt koronan tuoman ”lockdownin” takia vähän turhankin paljon aikaa, eikä jokaista päivää viitsisi käyttää pelkästään työntekoon, päätimme ryhtyä luoviksi.

Suunnitelmissamme on toteuttaa pienimuotoinen e-kirja, johon kokoamme vinkkejä ja ajatuksia ulkomaille muutosta haaveileville. Ehkä haluat lähteä elämään vaikkapa ”nomad”-elämää, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tässä voimme tulla apuun, kertomalla mistä sitä rahaa saa ja mitä vaihtoehtoja on olemassa. Rahaahan maailmassa on, se vain odottaa ottajaansa.

Emme halua sanoa että rahaa saa ”digitaalisilla tuotteilla ja palveluilla”, sillä se on huikean ympäripyöreä vastaus, eikä kerro itse työnkuvasta oikeastaan yhtään mitään. Haluamme avata tätä asiaa vähän enemmän, siitä mitä itse tiedämme. Mistä ensinnäkin saada asiakkaita tai mistä lähteä etsimään paikkaan ja aikaan sitoutumattomia töitä? Tai ehkäpä haluat jopa pysyvän työn ulkomailta, mutta et tiedä mistä sellaisia löytää? Nämä ovat asioita, joihin haluamme paneutua syvällisemmin ja kertoa niistä ihmisille.

Toisena asiana aiomme paneutua itse siihen muuttoon; mihin kiinnittää huomiota ennen lähtöä, mihin kannattaa varutua ja millaisia haasteita vastaan saattaa ilmetä? Olemme tehneet itsekin virheitä matkallamme ja nyt haluamme kertoa kuinka niiltä voi välttyä.

Pallo on nyt sinulla

Tämä e-kirja tulee olemaan parin euron maksumuurin takana, sillä työtä tulee olemaan varmasti paljon ja tulemme myös antamaan tälle oman rahallisen panostuksemme. Tämän takia haluammekin kysyä juuri teiltä lukijoilta; mistä haluaisitte ehdottomasti kuulla lisää? Liittyen nimenomaan muuttoon ulkomailla, siellä työskentelyyn tai oikeastaan mihin tahansa asiaan liittyvää?

Kirjan julkaisuun tulee menemään aikaa, joten juhannusrientoihin tästä kirjasta ei vielä iloa ole. Eikä sitä nyt tällä hetkellä muutenkaan pysty mihinkään lähtemään, muuta kun Google Mapsin tai VirtualTravellerin kanssa.

Muista myös seurata meitä Facebookissa, sekä Instagramissa!

Kiinan kielletty kaupunki. Kuva Hannen ottama vuodelta 2015.

5 thoughts on “Ideoita e-kirjaa varten?

 1. Verotus kun muuttaa pysyvästi pois. Miten suomi verottaa suomalaisessa pankissa olevia varoja, erityisesti osinkoja ja myyntivoittoja. Saako me thaimaanhan verovapaasti ja siellä verotus.

  Tykkää

  1. Täytyy sanoa, että tuo osinkojen verotus ei ole meille millään lailla tuttu aihe, niin siihen emme lähde edes ottamaan kantaa. Tarkemmin noihin voit tutustua täältä: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/suomesta_ulkomaille/ulkomaille_maksettavat_osingot_korot_ja/

   Mutta pääpiirteissään jos työskentelet jossain valtiossa ja asut siellä virallisesti, maksat verot tekemästäsi työstä asuinvaltioosi. Toki Suomeen verotulot täytyy ilmoittaa 3 vuoden ajan.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s