Postikortti meiltä, sinulle!

Olemme naputellet tätä blogia nyt yhdeksän kuukautta. Näinkin lyhyeen aikaan on mahtunut paljon kaikenlaista ja olemme saaneet kasvatettua lukijakuntaamme yllättävänkin paljon. Alunperin tämän tarkoitus oli olla vain päiväkirja läheisille ja kavereille, ehkä joillekin satunnaisille ohikulkijoillekin. Kenties jonkinlaisena sytykkeenä ja buustaajana samankaltaiselle ratkaisulle, kuin itsekin teimme. Näiden kuukausien aikana blogimme kävijämäärä on kuitenkin kasvanut huimasti ja myös kommentoijia on alkanut näkymään enemmän. Kiitos siitä teille kaikille, toivottavasti eksytte blogiin uudelleenkin ja jaatte mielipiteitänne meidän teksteistä tai tekemisistä. Kuulisimme mielellämme myös millaisia ihmisiä te siellä postausten toisella puolella olette.

Olette antaneet meille paljon näinkin lyhyessä ajassa, mutta nyt on meidän vuoromme antaa teille jotain vastineeksi. Päätimme aloittaa kuukausittaisen tradition, jossa kerran kuussa lähetämme yhdelle lukijoistamme personoidun postikortin meiltä.

Sääntöjä on kolme:

  1. Kommentoi asiallisesti johonkin postaukseen jotain. Huom! Vain asialliset ja hyväksytyt kommentit ovat mukana arvonnassa.
  2. Kun kommentoit, laita sähköpostiosoitteeksi jokin sellainen, josta sinut myös tavoittaa.
  3. Kommentointiaikaa on aina kuluvan kuun viimeiseen päivään asti, Suomen aikaa klo 23.59.

Tarkistamme kommentit aina seuraavan kuun alussa ja otamme henkilökohtaisesti yhteyttä yhteen WheelOfNamesin valitsemaan henkilöön. Emme siis valitse itse ”parasta” kommenttia, vaan annamme Onnenpyörän tehdä työn puolestamme.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s